Czy pomaga na cos? Nie, czuje ze marnuje czas ale nagralem smutny kawalek. Bunczucznie otaguje #jazz i #muzykapowazna.
Jak pierwszy raz gralem ten kawalek to za oknem bylo slychac jezyki. Spodobal mi sie ten efekt tak ze musialem go dodac bo jakos pasuje do tego kawalka. Bardzo skomplikowana progresja akordow.
Wołasz, zawsze przyjdę posłuchać :D dodam, że specjalnie dla ciebie zastopowałem kuchenne rewolucje, a to już coś znaczy :D może i zdawać ci się, że marnujesz czas, ale pasja to dobre spędzanie czasu, więc głowa do góry. A co do ręcznika to się nie dziwię stalkerzy wykopowi nie śpią :)
@PanNosaczCebula: zwalniam je sobie na kompie i gram z nimi. Prostsze fragmenty rozwalam ze sluchu, trudniejsze z tabow(jak sa). Czasami tez patrze jak graja w oryginale zeby znalezc lepsze pozycje albo patrze na tutoriale w necie. No i powtarzam duzo, w kolko.
@Dziki_Nomad Wow. Masz talent człowieku. Brnij w to i się nie poddawaj. Znajdź dobrego nauczyciela typu Artur Lesicki i się nie rozleniw, to będziesz miał sukces.
Przypominam, że na umowie o prace 20 000 zł brutto to tylko 14 000 zł netto i to tylko przez pół roku, bo później wpada się w 32% próg i jest to już 11 000 zł netto. Wynajem w Warszawie to +/- 4 000 zł. Pozdrawiam. #praca #pracbaza #pieniadze #zarobki #warszawa
Czy pomaga na cos? Nie, czuje ze marnuje czas ale nagralem smutny kawalek.
Bunczucznie otaguje #jazz i #muzykapowazna.
Jak pierwszy raz gralem ten kawalek to za oknem bylo slychac jezyki. Spodobal mi sie ten efekt tak ze musialem go dodac bo jakos pasuje do tego kawalka.
Bardzo skomplikowana progresja akordow.
#gitara #gitaraakustyczna #muzyka #tworczoscwlasna ##!$%@? ##!$%@? #patmetheny #depresja #stulejacontent
No to grubsza akcja juz
Komentarz usunięty przez autora
Prostsze fragmenty rozwalam ze sluchu, trudniejsze z tabow(jak sa). Czasami tez patrze jak graja w oryginale zeby znalezc lepsze pozycje albo patrze na tutoriale w necie.
No i powtarzam duzo, w kolko.
Jakbys szukal nauczyciela to moge pomoc. Moze nie bede najlepszy ale za to tani xD