Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +274
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

A tak poza tym to uważam że Boniek doskonale wie co o-----ł tylko teraz nie wie jak to naprostować żeby sobie reputacji nie zniszczyć.
Z tym się
Pamietaj,ze nasza kadra to naprawde nie jest prestizowa fucha dla kogos spoza Polski.
Polska? Kraj z 20-30 liga w Europie?
No nie wiem.
Inna sprawa,ze kadra to takie troche trenerskie zeslanie,wiec to logiczne ze trzeba zaplacic wiecej zeby przyciagnac kogos z nazwiskiem.
@
@Kozajsza: Dlatego powinien zawiesić swoją grę w reprezentacj, powiedzieć co jest nie halo ( też o zepsuciu i polityce w PZPN) i że nie widzi perspektyw poprawy. Kibice byliby za nim, PZPN bez kasy by zwyczajnie upadło. A tak, jeśli gra, to znaczy że akceptuje sytuację, proste.