Wpis z mikrobloga

#mobbyn #belmondo

Tak się przyglądam całej "aferze"... Nie znałem wcześniej człowieka, przesłuchałem kilka kawałków, luz nie moja muzyka, nie chcę oceniać.
Konkluzja mi się jedna nasunęła, ten Rafalala zniszczył dziecakowi życie, przykre to jest. Mogła zostawić to dla siebie.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lazerovsky: pewnie masz rację, nie wiem, nie śledzę sceny, ale jednak intymne sprawy nie powinny lądować na instagramach i snapchatach, co nie? Ktoś się bawi czyimś kosztem. :/ słąbe to
  • Odpowiedz
@tomwolf: rafalala to najgorszy typ człowieka jaki łazi po ziemi wyrachowane,zakompleksione agresywne zwierze(z całym szacunkiem... oczywiście do zwierząt) w------e mam co ma w spodniach ale każdy chyba widzi jak "to coś"(#pdk xd) się zachowuje czas przypomnieć klasyki tego śmiecia
  • Odpowiedz
@w2kn2e: to się powinno normalnie lać bo to facet tylko przebrany za klauna, podejrzewam że zanim mu o------o to pewnie bił się nie raz więc może być zagrożeniem i dostałby normalne buły na ryj a nie z liścia jak agresywną kobietę.
  • Odpowiedz
@tomwolf chory psychicznie facet znany z tego, że niszczy ludzi którzy źle o nim mówią. Trzeba było się z nim nie zadawać i nie nazywać go per tranzystor
  • Odpowiedz