Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +398
Chyba od czasu wyborów nie widziałem takiego zjednoczenia wykopków w j-----u rządu co teraz. No i dobrze, może niektórym się oczy otworzą, że nie ma rządów idealnych, a Tusk to żaden mesjasz, jak niektórzy tu jeszcze rok temu pisali xDD (powinni mieć odebrane prawa wyborcze tak btw)
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo

Fekalny_okuratnik +193
Prywaciarze to najbardziej uprzywilejowana kasta społeczna w tym kraju. Wszystko można podsumować jednym zdaniem: Koszta uspołecznione - zyski sprywatyzowane. Możliwość pozyskiwania ogromnych dotacji, wliczanie sobie wydatków prywatnych na fakturę, ogromna łatwość w obchodzeniu prawa i robienia wałów, pomnażanie swojego kapitału kosztem zwykłych ludzi.
Przedsiębiorca w tym kraju to nie żadna sól tej ziemi tylko zwykły pasożyt żerujący na cudzej pracy. To twój najbliższy wróg i kat, bo codziennie oddajesz mu bezpowrotnie 8h
Przedsiębiorca w tym kraju to nie żadna sól tej ziemi tylko zwykły pasożyt żerujący na cudzej pracy. To twój najbliższy wróg i kat, bo codziennie oddajesz mu bezpowrotnie 8h

Bardzo mnie cieszy, że obyło się bez inby. Pozdrawiam wszysystkich mirków i mirabelki, którzy też byli (。◕‿‿◕。)
#wroclaw #teczowepaski #lgbt #marszrownosci #neuropa
źródło: comment_AXIOQjEVrRZh511kpO7Ruvp3pWEwIAaL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie mogłem dzisiaj być, ale całym sercem wspieram. Im więcej tym lepiej ❤
Komentarz usunięty przez moderatora
Akurat mi ani trochę korki dzisiaj nie przeszkadzały, ale sporo ludzi utknęło tragicznie. Nałożyła się pogoda, powrót studentów i marsz.
Każdy ma prawo do swojego marszu, tylko dlaczego zawsze to się kończy korkowaniem miasta?