Wpis z mikrobloga

@MangoZjem: nie gralem, ale kolega, który lubi taktyczne turówki mowi, że bardzo dobra. Ogólnie wśród ludzi lubiących takie gry na bardzo dobre opinie (na meta ma ocenę 8,5).
Piszesz komus, że wybrał najgorsza możliwą grę, bo pograłaś chwilę i ci się nie podoba. ehh...
  • Odpowiedz
  • 0
@Francao Nintendo zawsze robiło takie akcje żeby kasę wydoić ale ta konsola moim zdaniem to już przesada. Nic nie poprawiono względem starszego brata. Nie naprawiono błędów. Funkcjonalność zmalała. Taki 3ds z większym ekranem. Do d--y
  • Odpowiedz
@nokash: Funkcjonalność zmalała, dlatego nazywa się Lite a nie Pro. Tak się składa, że mam obie konsole i naprawdę nie rozumiem opluwania Lite - długo trzyma na baterii, jest dużo sztywniejszy i poręczniejszy. Przyciski są zdecydowanie wygodniejsze niż te z Joyconów (przypominają bardziej te z Pro Controllera) - do zabrania w podróż jest idealny. A co do tego, że Nintendo zawsze robiło takie akcje - raz, że nie zmuszają do
  • Odpowiedz
@Francao: Masz wiele racji. Zatem zmieniam zdanie. To konsola nie dla mnie. Uważam że jej wprowadzenie na rynek jest bez sensu ale pewnie dla kogoś ma to sens.
  • Odpowiedz
@nokash: Dzięki! Nie ma sensu drzeć kotów i obrzucać się błotem, cieszmy się, że dzięki tej konsoli (czy to klasyczny, czy Lite) możemy grać w cholernie miodne gry niedostępne nigdzie indziej! Pozdrawiam Mireczku :)
  • Odpowiedz
@Francao: Nie chce się z nikim kłócić :) Należe do rodzinki N już od dawna i kocham te markę ale czasem mają popieprzone decyzje ( imo ) i to mnie wkurza, więc wyrażam tylko zdanie :) A gry są rewelacyjne :)
Pozdro bro :*
  • Odpowiedz