Aktywne Wpisy

LukaszN +402
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
NaNicTo +22
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

Komentarz usunięty przez autora
@Rst00: To do mnie? A gdzie piszę, o jakimkolwiek twoim poparciu? Chyba ci się posty pomyliły. Możesz jaśniej?
Nie wiem jak to skomentować, prywatny wpis porównywany do utrzymywanego z podatków tvp. Dobrze się czujesz?
Zaraz, zaraz. Nie wierzę w
źródło: comment_bTp2rkRk5oiLiL60EDyHKo4b7pkyoiVL.jpg
Pobierz@biliard: oczywiście, że tak. Wywnioskowałem to z Twojego fragmentu:
Serio, wydaje ci się, że należy mieć żal do prywatnych wpisów na tematy interesujące głównie kobiety, że nie rozchwalają pajaców typu Korwin czy Winnicki?. Uznałem że masz mnie za kuca, który teraz prowadzi jakąś wojnę bo oni nie wymienili Konfederacji. Gdyby tam zamiast Konfederacji@dzikiwonsz121: Aha, wsadzasz kutasa, matka ponosi konsekwencje i ma dziecko, a ty sobie uciekasz?
Niedoczekanie.
@dzikiwonsz121: Tak. Bo przy dziecku to kobieta ponosi konsekwencje zdrowotne ciąży. A facet może sobie s--------ć - na co nie można pozwolić.
BTW nie płacisz alimentów za już abortowany płód, więc aborcja rozwiązuje problem u obu stron.
pod warunkiem ze kobieta jej dokona