@spidero: Jak to dobrze, że nie mam auta, więc mi to nie grozi ( ͡°͜ʖ͡°) W sumie żonki też nie mam ( ͡°͜ʖ͡°) W sumie sąsiadki chętnej na pukanie też nie... Jestem potrójnie zabezpieczony.. Ale fajnie...
jakby mi jakaś idiotka coś takiego nabazgrała to bym zadzwonił w pierwszej kolejności do szkoły dla upośledzonych umysłowo bo jakiś pokemon lata na wolności.
@Antlioon to nie IQ niższe niż 50, a po prostu inne poczucie humoru. Ja zrozumiałam podwójny sposób odczytania tego i że ktoś sobie zaheheszkował w odpowiednim momencie ale to w ogóle nie jest zabawne. Jeśli to jest iście marvelowski bohater poczucia humoru to może nie dziwi mnie już czemu nie lubię marvela xD
Dla niezorientowanych w temacie: to auto piłkarza Kaspera Hamalainena, który przeszedł z Lecha Poznań do Legii Warszawa. Samochód zniszczyli mu pseudokibice tego pierwszego klubu.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_Zt3VAn4JDoYmud2RIqbYwXVt0Ymrv5Q8.jpg
PobierzW sumie żonki też nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie sąsiadki chętnej na pukanie też nie...
Jestem potrójnie zabezpieczony..
Ale fajnie...
jakby mi jakaś idiotka coś takiego nabazgrała to bym zadzwonił w pierwszej kolejności do szkoły dla upośledzonych umysłowo bo jakiś pokemon lata na wolności.
Komentarz usunięty przez autora