Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +459
#zwiazki
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie

Moseva +34

Jeszcze raz ja.
Napisałem sobie scraperka do otomoto i raz mi zwraca 2 elementy a raz 4. Losowo
Reszta a kom
Tutaj kodzik
https://pastebin.com/raw/E6m8Z4bX
Łatwo obejść to ifem ale no muszę więcej zapytań do strony wysłać :/
źródło: comment_nKSSzcIIuzXnHJMyTjyIcBviVea0hlFR.jpg
Pobierzźródło: comment_lI16h72c377ksGV7us4IB7zVGLQcgIbb.jpg
PobierzOdpal sobie go i zobaczysz
Losowo leci raz 4 a raz 2 i to na wszystkich rekordach.
Coś chyba zmieniali na otomoto dlatego no ale kurde dlaczego??
A co do tych kolumn no to bankowo wpadają jakieś dodatkowe kolumny
źródło: comment_fIbi9zO73s4UfwlQxCHtxPLFNJByZ44Q.jpg
PobierzNormlanke działał ten scraperek przez 2 miech dopiero od 2 dni coś wariuje.
źródło: comment_8rwZfZguCqt5IFzmRSmJWPtCZJOshnXD.jpg
PobierzTo Ci może pomoże dostrzec różnice
zmienić raz dwa a raz cztery
Może na otomoto coś testują?
będę musiał napisać dla świętego spokoju od nowa ale pod rss-a już albo ifem XD Tutaej rss (chyba): https://www.otomoto.pl/rss/osobowe/uzywane/?search%5Bfilter_float_price%3Afrom%5D=25000&search%5Bfilter_float_price%3Ato%5D=35000&search%5Border%5D=created_at_first%3Adesc&search%5Bbrand_program_id%5D%5B0%5D=&search%5Bcountry%5D=
@polikarp-ciasto: Niby czemu?
Normalne testowanie A/B mogą robić (np. żeby zobaczyć który układ graficzny bardziej ludzi interesuje).