Aktywne Wpisy

sarnamarna +47
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +22
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

#gimbynieznajo #nostalgia #seriale
źródło: comment_A9ns8N1uvVz12qnl0iAXnz3KJlr6EbbS.jpg
Pobierz(ale opis dałem. Nic innego nie pamiętam lol)
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie "Magiczne drzewo" ;)
https://www.filmweb.pl/serial/Magiczne+drzewo-2003-132287/descs
@taki_tam_ktos: Hmmm, wydaje mi się że masz na myśli Magiczne drzewo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale w odróżnieniu od Tajemnicy Sagali, Maszyny zmian, Wow czy Dwóch światów to mimo wszystko jest to produkcja stworzona już w pierwszej dekadzie XXI wieku i wydaje mi
źródło: comment_HwdGUeQsHszhJIZPoZPN9KVaZtM0TBl3.jpg
PobierzAshka była w obu serialach - "Dwa światy" (polsko-austrslijski) , i w kontynuacji - "W krainie Władcy Smoków" (australijsko-chiński).
Chłopak w śpiączce to puszczana na Polsacie "Odyseja", gdzie bohater trafił do świata samych dzieci, w klimacie lekkiego
źródło: comment_FTdRudruYwd0qPi3vy5ArOzrirGSUWav.jpg
Pobierz#gimbynieznajo #nostalgia #seriale
@Noxgate: gimbynieznajo bo gimb już ni mo xD
A oba sezony serialu były właśnie teraz powtarzane w wakacje
Na 2 miejscu "Gwiezdny Pirat" (。◕‿‿◕。) Z "Maszyny zmian" pamiętam tylko odcinek o dziewczynce, która nie mogła przestać tańczyć, bo założyła zaczarowane baletki.