Wpis z mikrobloga

#przegryw #takaprawda #oswiadczenie #antynatalizm #mizantropia

Pomyślcie ile was ominęło życia, bo urodziliście się biedakami polakami zamiast chadami, synami jakiegoś multimiliardera, który na 16stkę kupuje wam willę, a pod nieobecność rodziców zamawiasz sobie za swoje kieszonkowe 10 prostytutek na gangbang.

Na zawsze pozostało wam j---ć w Januszexie, ażeby na starość skończyć jak obecni emeryci, których zajęciem jest narzekanie na choroby, stanie w kolejkach w przychodni i siedzenie na ławce.

Życie 99% ludzi na Ziemi nie jest warte przeżycia.

Jesteście w kwiecie wieku, ale na nic was nie stać, niczego nie doświadczacie, wasza młodość usycha jak róża w wazonie, na którą nikt nawet nie patrzy. Wkrótce zrobią się z was stare, wysuszone grzyby i nic z tego życia nie będzie. Tu żył Janusz. Nic nie widział, niczego nie przeżył.
  • 115
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pomyślcie ile was ominęło życia, bo urodziliście się biedakami polakami zamiast chadami, synami jakiegoś multimiliardera, który na 16stkę kupuje wam willę, a pod nieobecność rodziców zamawiasz sobie za swoje kieszonkowe 10 prostytutek na gangbang.

Na zawsze pozostało wam j---ć w Januszexie, ażeby na starość skończyć jak obecni emeryci, których zajęciem jest narzekanie na choroby, stanie w kolejkach w przychodni i siedzenie na ławce.

• Odpowiedz
@GachiBASS: No wiesz jak człowiek biznesu strzeli samobója to mówią o tym w wiadomościach więc i ty o tym wiesz ale jak zwykły kowalski zrobi to samo to co najwyżej dowiesz się o tym z nekrologu na drzwiach klatki xD
  • Odpowiedz

Jesteście w kwiecie wieku, ale na nic was nie stać, niczego nie doświadczacie, wasza młodość usycha jak róża w wazonie, na którą nikt nawet nie patrzy. Wkrótce zrobią się z was stare, wysuszone grzyby i nic z tego życia nie będzie. Tu żył Janusz. Nic nie widział, niczego nie przeżył.

@Rabke: jak się jest przegrywem czy innym spierdoxem tak tak, ale zdrowi umysłowo
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: co mnie boli? Nic, to wy macie problem z tym że umrzecie. Taki jest finał gry w która gramy jakby jeszcze ktoś nie widział, nie ważne co osiągniesz, zostaniesz zapomniany - a jeśli nie- to i tak nie wiesz ze o tobie mówią wieki po śmierci, bo cię nie ma.
  • Odpowiedz
co mnie boli? Nic, to wy macie problem z tym że umrzecie. Taki jest finał gry w która gramy jakby jeszcze ktoś nie widział, nie ważne co osiągniesz, zostaniesz zapomniany - a jeśli nie- to i tak nie wiesz ze o tobie mówią wieki po śmierci, bo cię nie ma.

@Bazarnia: z kimś mnie pomyliłeś, ja śmieci się wcale nie boję.
  • Odpowiedz
nadludzie ktorzy nie chca wykorzystywac innych swiadomych istot, widza jak dziala ten swiat dochodza do wniosku ze jest obrzydliwie zly i popsuty.

@TopBusta: Stary, trochę odleciałeś z tym stwierdzeniem ,, nadludzie - bo widzą, że ten świat jest podły"

Zgadzam się w 100 procentach co do poglądu o życiu i świecie, ale bez przesady że nadludzie.
Człowiek to tylko człowiek, debilizm jest ludzki, tak samo
  • Odpowiedz
@Rabke A ja się nie zgodzę. Mózgi osób, które mogą na pstryknięcie spełnić każdą swoją zachciankę mają kompletnie wypalony ośrodek przyjemności. Przecież to nienaturalne dla człowieka warunki. Człowiek jest stworzony tak, żeby całe życie nieść jakieś brzemię i czerpać radość z tych krótkich chwil, kiedy jest trochę lżej. Te 10 dziwek na gangbang zamawianych co weekend zadowoli takiego bogacza mniej niż wycieczka do Ciechocinka jakiegoś sebusia z minimalną krajową.
  • Odpowiedz
panie wygrywie, nie-spierdoxie, wielce oświecony i zdrowy umysłowo, bordo na wykopie wbiło się samo?

xD

Serio, dowartościowywanie się w internecie jest bardzo słabe.

@fapowiczowski: Masz jakieś upośledzone priorytety, skoro myślisz, że używanie internetu determinuje bycie
  • Odpowiedz