Aktywne Wpisy
Jacek12 +75
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
Pomyślcie ile was ominęło życia, bo urodziliście się biedakami polakami zamiast chadami, synami jakiegoś multimiliardera, który na 16stkę kupuje wam willę, a pod nieobecność rodziców zamawiasz sobie za swoje kieszonkowe 10 prostytutek na gangbang.
Na zawsze pozostało wam j---ć w Januszexie, ażeby na starość skończyć jak obecni emeryci, których zajęciem jest narzekanie na choroby, stanie w kolejkach w przychodni i siedzenie na ławce.
Życie 99% ludzi na Ziemi nie jest warte przeżycia.
Jesteście w kwiecie wieku, ale na nic was nie stać, niczego nie doświadczacie, wasza młodość usycha jak róża w wazonie, na którą nikt nawet nie patrzy. Wkrótce zrobią się z was stare, wysuszone grzyby i nic z tego życia nie będzie. Tu żył Janusz. Nic nie widział, niczego nie przeżył.
@Rabke: szesnaściestkę?
@Rabke: jak się jest przegrywem czy innym spierdoxem tak tak, ale zdrowi umysłowo
@lubiepepsi2137: Nikogo to nie obchodzi
@Bazarnia: z kimś mnie pomyliłeś, ja śmieci się wcale nie boję.
@Cadore: hahaha to jest dobre, na prawdę.
@Rabke: poczułem to, ała
@TopBusta: Stary, trochę odleciałeś z tym stwierdzeniem ,, nadludzie - bo widzą, że ten świat jest podły"
Zgadzam się w 100 procentach co do poglądu o życiu i świecie, ale bez przesady że nadludzie.
Człowiek to tylko człowiek, debilizm jest ludzki, tak samo
xD
Serio, dowartościowywanie się w internecie jest bardzo słabe.
Dopamine rush tak zwany, mózg człowieka nie jest przyzwyczajony do przeżywania tak wielu przyjemności przy tak małym wysiłku i to jeszcze w tak krótkim odstępie czasowym.
@fapowiczowski: Masz jakieś upośledzone priorytety, skoro myślisz, że używanie internetu determinuje bycie
Komentarz usunięty przez moderatora