Pomyślcie ile was ominęło życia, bo urodziliście się biedakami polakami zamiast chadami, synami jakiegoś multimiliardera, który na 16stkę kupuje wam willę, a pod nieobecność rodziców zamawiasz sobie za swoje kieszonkowe 10 prostytutek na gangbang.
Na zawsze pozostało wam #!$%@?ć w Januszexie, ażeby na starość skończyć jak obecni emeryci, których zajęciem jest narzekanie na choroby, stanie w kolejkach w przychodni i siedzenie na ławce.
Życie 99% ludzi na Ziemi nie jest warte przeżycia.
Jesteście w kwiecie wieku, ale na nic was nie stać, niczego nie doświadczacie, wasza młodość usycha jak róża w wazonie, na którą nikt nawet nie patrzy. Wkrótce zrobią się z was stare, wysuszone grzyby i nic z tego życia nie będzie. Tu żył Janusz. Nic nie widział, niczego nie przeżył.
No tak, była super szczęśliwa, tylko niefartem przedawkowała. :D
Już się od Ciebie dowiedziałam, że do szczęśliwych milionerów niekoniecznie należą ludzie, którzy sami dorobili się fortuny / z depresją (bo przecież to muszą być genetyczne skłonności, nie liczy się) / ci, którzy odwalili kitę z przedawkowania. Odrzućmy jeszcze kilka grup i rzeczywiście zostaną sami szczęśliwcy.
Eee tam #!$%@?, mógłbym już dzisiaj iść na emeryturę przed 40 i mieć ze 25k miesięcznie w górę. A i tak jestem nieszczęśliwy. Jakbym miał 50k, 100k Czy 200k miesięcznie dalej byłbym nieszczęśliwy.
@Mnichuy: Gadanie że bogaci ćpają to zwykłe owijanie kota ogonem, jakby biedacy nie ćpali syfu i nie upijali się, a właściwie to nawet częściej niż bogaci.
@Rabke: współczuje Tobie i podobnym, którzy odkryją że istnieją ludzie, którzy do sukcesu doszli swoją ciężką pracą. Dopiero wtedy będzie dupa piekła XD
@Koreanski: No i fajnie, że doszli, pół życia spędzili zapieprzając jak robaki, aby pocieszyć się jak już im minęła młodość i są starymi dziadami. Przynajmniej bombelkom dadzom. ( ͡°͜ʖ͡°)
@kruszon_: tak, ale to tylko ułamek, zresztą #!$%@? mnie obchodzą inni, jeżeli będąc biedakiem sobie nie walnąłem, to tym bardziej jako bogacz, to moje najmniejsze zmartwienie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Rabke gówno wiesz o życiu bogaczy. O tym jak kazdy dookola mysli tylko jak cie #!$%@? z kasy. Wspólnicy, koledzy, kobiety, banki, doradcy, prawnicy, każdy jak widzi że masz kasę to chce jej dostać kawałek. Bo masz to możesz się podzielić. A jak nie chcesz się dzielić to jesteś #!$%@? więc najlepiej by było jakby coś ci się złego przytrafiło, to by było sprawiedliwie.
Pomyślcie ile was ominęło życia, bo urodziliście się biedakami polakami zamiast chadami, synami jakiegoś multimiliardera, który na 16stkę kupuje wam willę, a pod nieobecność rodziców zamawiasz sobie za swoje kieszonkowe 10 prostytutek na gangbang.
Na zawsze pozostało wam #!$%@?ć w Januszexie, ażeby na starość skończyć jak obecni emeryci, których zajęciem jest narzekanie na choroby, stanie w kolejkach w przychodni i siedzenie na ławce.
Życie 99% ludzi na Ziemi nie jest warte przeżycia.
Jesteście w kwiecie wieku, ale na nic was nie stać, niczego nie doświadczacie, wasza młodość usycha jak róża w wazonie, na którą nikt nawet nie patrzy. Wkrótce zrobią się z was stare, wysuszone grzyby i nic z tego życia nie będzie. Tu żył Janusz. Nic nie widział, niczego nie przeżył.
PS; nie zesraj się.
No tak, była super szczęśliwa, tylko niefartem przedawkowała. :D
Już się od Ciebie dowiedziałam, że do szczęśliwych milionerów niekoniecznie należą ludzie, którzy sami dorobili się fortuny / z depresją (bo przecież to muszą być genetyczne skłonności, nie liczy się) / ci, którzy odwalili kitę z przedawkowania. Odrzućmy jeszcze kilka grup i rzeczywiście zostaną sami szczęśliwcy.
Przynajmniej bombelkom dadzom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rabke: No widzisz, biedni i bogaci ćpają i strzelają sobie w łeb.
Wszyscy dookola sa jak te dziwki co
Komentarz usunięty przez autora