Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +384
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +186
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Albo się czegoś chce i się robi od początku do końca albo nie robi się wcale. I nie chodzi tylko o siłownię. Tak uważam
Ty pewnie znajdziesz milion roznic. Opisujesz to dla siebie, wcale nie musisz, to tylko dziennik dla innych itd. itd..
Powiedz mi, co jest w tych "dziadkach" silownianych, ktorzy juz te nascie lat trenuja, ze tak ich boli inne podejscie? Np. ze silownia to ma byc zabawa. Ze ludzie sie nawzajem motywuja, ze ktos nie chce byc kultursyta, miec jednocyfrowego bf%, nie pamietaja oni jak sami
Dla mnie sprawa jest prosta: mam cel. Szukam metody jak go osiągnąć. Robię co mogę żeby go osiągnąć. Gdzie ci tu w czymkolwiek potrzebna motywacja?
jak się naprawdę czegoś chce, to się zawsze znajdzie motywacja. A moim zdaniem, ona tylko mówi, że chce, a tak naprawdę woli leżeć i
Tym bardziej, jeśli ma prosty cel, a tej jeszcze trzeba motywacji. To jak ona sobie w życiu w ogóle radzi, przecież to się nie tyczy tylko siłowni