Aktywne Wpisy

xDrive +82
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +47
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

Poza tym ktoś się zesrał, ktoś się zeszczał a dziś rano nawet ktoś zrzygał. Siedzenie tu jest strasznie upokarzające, ale...! Mam już termin wypisu i jest to przyszła środa czyli równo za 7 dni. W międzyczasie 3 dni przepustki (piątek, sobota, niedziela) podczas których mam zamiar się nażreć porządnie i wyspać. No i może serduszkowanie (。◕‿‿◕。)
W każdym razie jestem sytuacyjnie przybita brakiem snu, włażeniem w cudze szczyny i testowaniem leków. W dodatku miałam wczoraj psychoterapię i po raz kolejny okazuje się, że przede mną jest bardzo trudny czas.
Zawsze przede mną jest bardzo trudny czas...
#psychonudles #psychiatria #psychiatryk
Mnie ta tabletka rozkłada po maksymalnie 1h od łyknięcia. Mi też lekarz powiedział że to najsilniejsze tabletki nasenne jakie może mi przepisać. Co bierzesz poza tym, że masz takie problemy ze snem?
@send_nudles: ?