Ach, ile pojedynków snajperskich na tej mapie się toczyło kiedyś (。◕‿‿◕。) albo szybki rush po tym gzymsie z boku mostu i zajście przeciwnika od tyłu ʕ•ᴥ•ʔ nostalgia... Ktoś kojarzy?
@rybsonk: A ja wykmilem ze można zarzucić środek dynem, za autem się położyć z M249 i napierdzielac full auto wtedy wszyscy po tamtej stronie bali się wychylić z okien i z bocznych przejść. Oslanialem nasz atak i większość zwycięstw nasza ( ͡°͜ʖ͡°) tylko fragow mało. Pamiętacie pipeline?
@myrmyrek Nadal żyje. O ile jeszcze wersja 3.0 była w miarę, sam grałem też w wersję 3. To ta najnowsza jakoś nie odniosła sukcesu. Niby ludzie w nią grają ale nawet mało ludzi wieże gra istnieje.
@rybsonk: oj kurde się grało, jedna z pierwszych gier w które bardzo się wkręciłem. Pozdrawiam Polish Lions, Majestic i SHOGUN czyli elitę swojego czasu :))
#gry #grypc #strzelectwo #fps #2003 #nostalgia #niebieskiepaski #rozowepaski #ciekawostki
źródło: comment_sjYxFK13mYfz0VtsOhFFzqDQdDUKeoZp.jpg
Pobierzźródło: comment_BSQKOJ5dMAnGKDHee1ZNmUDOjQPlg785.jpg
Pobierz#tylkopipeline
@rybsonk: Miej odrobinę godności
Natomiast CBP jak nie było tak nie ma, a kasę wzięli. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@myrmyrek Nadal żyje. O ile jeszcze wersja 3.0 była w miarę, sam grałem też w wersję 3. To ta najnowsza jakoś nie odniosła sukcesu. Niby ludzie w nią grają ale nawet mało ludzi wieże gra istnieje.
@eshabe: co to?
źródło: comment_hzQsHTQvQa1pRT2VXlDBbAm1uiKLAaHs.jpg
PobierzPozdrawiam Polish Lions, Majestic i SHOGUN czyli elitę swojego czasu :))