Aktywne Wpisy

ish_waw +719
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +238
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

#konfederacja #4konsewy #polityka
źródło: comment_v9sw0i22HnzeB37zIsaiY1nCnryXYMMq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Tofinen: największą tragedią byłoby wyjście z UE, które postuluje konfederacja
@Tofinen: xD spójrz na uk, które jest sporym rynkiem z silną własną gospodarką a inwestycje i tak uciekają na kontynent
@Tofinen: Tragedia gospodarcza to by była jeśli zrealizowane w Polsce byłyby pomysły korwinistów. Kuce nie zdają sobie sprawy, że nasze NFZ przy stanie amerykańskiej służby zdrowia to jak porównywać ekstraklasę do podwórkowej ligi szóstek, i ironicznie to w Polsce można liczyć na w miarę normalną służbę zdrowia mimo kolejek.
W Stanach ludzie bankrutują jak zachorują, idą do ciulowej pracy u Janusza byle mieć ubezpieczenie zdrowotne, nie leczą latami zębów,
@Tofinen: Wyznawca Korwina nazywa innych szurami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_Gk3lecXBAPuM7YWWK4Id2GCxc40uO5YT.jpg
Pobierz@MiczuTG: W porównaniu do tej w USA. Jak już się uspokoisz, to przeczytaj CAŁY tekst a nie tylko po łebkach, bo w tym momencie sprawiasz wrażenie osoby, która nie ma pojęcia w ogóle o czym jest dyskusja, ale musi wtrącić swoje 5 groszy bo usłyszała pół zdania. pozdro600