Wpis z mikrobloga

@machinazaglady: nie "wasz" tylko "jej"

Jest tylko jedną z różnych opcji.

Ja jestem człowiekiem z krwi i kości i nie pozwolę sobie by jakiś przegryw troll jak ty mnie obrażał tylko dlatego że OPka (trolujac czy nie) skreślila kogoś za wygląd.
Obrażaj OPke a nje wszystkie kobiety
  • Odpowiedz
@Solstafir: czego wyparcie xD

Aha czyli jak się nie powie tego, co wy przegrywy chcecie usłyszeć, to zaraz jest to kłamstwo/wyparcie/udawanie by zdobyć atencję? XD

Ja pisałam z wieloma facetami bez zdjęcia (tylko nie raz) i bardzo fajnie się pisało. To były fora. Wymienialiśmy się zdjęciami. Czułam się zawiedziona, bo ta osoba inaczej wyglądała niż w moich myślach, nie że brzydziej, tylko inaczej.
Ktoś kto wydawał się młody duchem wyglądał jak starszy zmęczony
  • Odpowiedz
Czułam się zawiedziona (...)

Ktoś kto wydawał się młody duchem wyglądał jak starszy zmęczony życiem człowiek

@BloodyMassacre26: I to mówi osoba ktora na każdym kroku przekonuje że kobiety lecą na charakter lol :D

Nie ma reguły. Jedne laski to dzbany które od razu urywają kontakt,
  • Odpowiedz
No tak. Ona jest z nim z lekkiej desperacji a nie dlatego że leci na charakter.
I wcale nie jest szczęśliwa. Szczęśliwe osoby nie spędzają tyle czasu na wykopie pisząc nienawistne komentarze skierowane do płci przeciwnej. Ona jest takim damskim odpowiednikiem przegrywu. Nie da się ukryć że to mizoandryczka.

Kobiety nie chcą mieć kontaktu z mężczyznami którzy nie są pociągający dla nich fizycznie z wyglądu bo podświadomie wiedzą że może się spodobać
  • Odpowiedz