Wpis z mikrobloga

@DiamondKing: Też uważam, że Czeczetkowicz dał nam najwięcej kontentu i to on dzieki niemu rozpoczęła się droga Kononowicza. W czasach złotej ery u Najsztuba, bitwy z Truskolaskim, Tuskiem, działalność - piekne czasy.
Jednak szanuję Niemieckiego za absurdalny humor, sarkazm i ironię. Świetnie potrafił ukierunkować Konona.
@ACE41: Tak jest teraz i wielu jego stałym obserwatorom (w tym mi) także się to nie podoba. Pisałem niejednokrotnie, że jego ewentualny powrót na Szkolną nie wchodzi w grę, odkąd pojmuje siebie jako trzecią główną postać Uniwersum.

@DiamondKing: Nie, wywodzę się z normalnego domu.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ACE41: ale zadałeś kto był najlepszym redaktorem .. po co się więc pytasz skoro masz już swojego ulubieńca i na siłę wciskasz swoje zdanie ludzią na ten Temat .. Fakt Mexicano nie wnosi Teraz wiele do uniwersum .. ale mexicano z początku 2018 roku nagrywał z Krzyśkiem fajne materiały unboxing paczek różne testy jedzenia ciekawe wypowiedzi Akcje i tp.. tamte materiały były ugułem bardzo klimatyczne . W tamtym czasie nagrywał Bardzo
@RazerGRXX: Zrobiłem ankietę z 3 możliwościami wyboru Pytanie - 3 odpowiedzi .Co tu jest takiego niejasnego?
Nikomu nie wciskam swojego zdania, a dyskutuje dlaczego się nie znalazł w mozliwościach odpowiedzi. Jesli ci się nie podoba nie musisz brać udziału w ankiecie,a stwórz swoją.