Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ACE41: dobra już się tak nie unoś . Skoro zadajesz kto był najlepszym redaktorem a wymieniasz tylko część z nich to nie jest to chyba logiczne ..
  • Odpowiedz
@RazerGRXX: Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie zapytałem napisz kogo uważasz za najlepszego redaktora czekam na odpowiedzi. Zrobiłem ankietę w , której wybierasz pośród 3 pozycji. Nie umiem prościej wytłumaczyć. Jaki idziesz na wybory to kłócisz się, że chcesz głosować na tego kogo nie ma?
  • Odpowiedz
  • 0
@ACE41: wlasnie umiem czytać i widzę że To ty źle sformułowałeś pytanie trzeba było napisać : ,,który z nich był najlepszym redaktorem'' zamiast kto był najlepszym redaktorem konona ..
  • Odpowiedz
@RazerGRXX: Nikt nie każe ci brać udziału w ankiecie. Mam prawo formułować pytanie jak chcę i dać do wyboru to co chcę. To nie jakiś koncert życzeń miłośników żula z boboli.
  • Odpowiedz
  • 0
@ACE41: a ja mam prawo odpowiedzieć tak jak chce i odpowiedziałem ..za to widzę że ty inteligencją nie dorównujesz temu menelowi z Boboli
  • Odpowiedz
  • 0
@ACE41:

No jasne, że nie dorównuje on to poziom Tigera Bonzo. Ludzie z IQ 50 go oglądają i utożsamiają .

To ty pewno musisz jego dużo oglądać ..( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@ACE41: ja właśnie ogarniam to ty zrobiłeś błąd pisząc " kto był najlepszym redaktorem konona,, dając 3 propozycję zamiast ,,który z nich był najlepszym redaktorem'' i jeszcze masz jakieś pretensje zasłaniać się przy tym niczym debil argumentują że możesz sobie pisać co chcesz .. hahaha weź skończ
  • Odpowiedz