@RazerGRXX: Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie zapytałem napisz kogo uważasz za najlepszego redaktora czekam na odpowiedzi. Zrobiłem ankietę w , której wybierasz pośród 3 pozycji. Nie umiem prościej wytłumaczyć. Jaki idziesz na wybory to kłócisz się, że chcesz głosować na tego kogo nie ma?
@DiamondKing: Prawdę napisałem ogółem i wiele widzów uniwersum ma podobne zdanie.. A ty spinasz dupę Buraku a nawet nie potrafisz uzasadnić swojej wypowiedzi .. typowy mentalny gimbus ..cyk na #czarnolisto
@ACE41: wlasnie umiem czytać i widzę że To ty źle sformułowałeś pytanie trzeba było napisać : ,,który z nich był najlepszym redaktorem'' zamiast kto był najlepszym redaktorem konona ..
@RazerGRXX: Nikt nie każe ci brać udziału w ankiecie. Mam prawo formułować pytanie jak chcę i dać do wyboru to co chcę. To nie jakiś koncert życzeń miłośników żula z boboli.
@ACE41: ja właśnie ogarniam to ty zrobiłeś błąd pisząc " kto był najlepszym redaktorem konona,, dając 3 propozycję zamiast ,,który z nich był najlepszym redaktorem'' i jeszcze masz jakieś pretensje zasłaniać się przy tym niczym debil argumentują że możesz sobie pisać co chcesz .. hahaha weź skończ
Rano wrzuciłam zdjęcie jak sobie leki biorę. I oczywiście wykopki - oesu głupia baba Na szczęście pojawili się też tacy którzy zapytali czemu je biorę, mam nadzieję nie wszystkie kom ironicznie Czemu ludzie dochodzą do wniosków bez pytania?
No jasne, że nie dorównuje on to poziom Tigera Bonzo. Ludzie z IQ 50 go oglądają i utożsamiają .
To ty pewno musisz jego dużo oglądać ..( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak wygląda typowy widz żula z boboli.
Komentarz usunięty przez autora