Wpis z mikrobloga

@ellenfelek: teraz jedyne boty to oparte na ocr są - co jest bardzo mało wydajne. I tak i tak są się złapać.

Obejrzyj filmiki z warow, level przeciwnika to nie problem. Każdego da się zabic.
  • Odpowiedz
@vanzs: latawce, którzy ani nie maja kwiatków w bp, nie umieją doklejać sobie walli, czy na open pvp nawet spamować bombe na hocie to będą na tych para pushach padać jak kawki, ale ogarnięty typ co umie tankować to już trochę inna bajka ;p
  • Odpowiedz
@marahin: ja mowie jak jest, pamietam jak gralem z 10 lat temu to wiem ile to czasu trwa.

w ostatnej wojnie gralem jakos 3 lata temu, czekanie na ogarniecie ludzi, czekanie na akcje, czekanie az przeciwnik wyjdzie, pozniej wojna do pozniej nocy ;-) to wszystko trwa dlugie godziny, szczegolnie, ze teraz czesto bitka konczy sie gdzies w trapie gdzie rozbijanie trwa do konca supli, ktore jak wiadomo ze wzgledu na
  • Odpowiedz
@filozof900: No ja tez mówię jak jest. W przypadku OPT PVP wojny trwają miesiącami, transfery między serwerami, rozbijanie gildii i migracje. Coś pięknego. Tibia żyje i ma się dobrze :)
  • Odpowiedz