Wpis z mikrobloga

@kRpt: No nie tak do końca dwie, wiele lat temu (pewnie już z 7) robili wałki na zwartości biała w WPC.
Myślałem, że już poszli po rozum do głowy, ale wiedzę, że dalej lecą w c---a jak zorro w biały dzień.
  • Odpowiedz
Kiedyś soja, teraz glukoza.
@kRpt: Oprócz soi to było chyba jeszcze mniej białka w białku czy jakaś firma krzak z zachodu, były też dość głośne publikacje w gazecie i wątek na forum sfd na kilkadziesiąt stron na ten temat, jakieś popsute masła (ostatnio ktoś wrzucał nawet tutaj). Mogłam jednak coś pomieszać. Trochę się uzbierało, ale moim zdaniem jak ktoś raz czy dwa zrobi w bambuko to będzie robił całe życie.
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: Haha
Dobrze czułem, że miałem opory przed kupowaniem na sojowym ;D.
ALA brakło na KFD od dłuższego czasu już, to ostatnio kupiłem na sojowym, dobrałem maślan sodu i wpc żeby mieć darmową dostawę. Kosztuje WPC, myślę k---a ale słodkie, coś tu nie pasi. Wsypałem proch kfd do gęby, c-----y, wsypałem proch sfd do gęby, k---a ale smaczny. Teraz wszystko jasne :E

@KFD_pl róbcie ten ALA i maślan sodu.
  • Odpowiedz