Aktywne Wpisy
Ca_millo +12
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)...
#przegryw
#przegryw
potrzebuje jakieś leki na spanie, bo zawsze jak wiem że coś będę robić następnego dnia to przez 8 godzin się przewracam z boku na bok
A jak poszłam do lekarza zapytać, czy może nie trza by czegoś zbadać, bo dosłownie jestem w stanie spać zawsze i wszędzie, to mi polecił wziąć urlop ze 3 dni i się porządnie wyspać.
Dzięki pan lekarz. Od razu lepiej.
Tylko, że to nie działa.
#lekarz #medycyna #zalesie
pierwotne zaburzenia snu, takie jak narkolepsja, zaburzenia rytmu snu i wstawania, bezdechy w trakcie snu,
schorzenia somatyczne: udar mózgu, zapalenie mózgu i opon mózgowych, problemy z metabolizmem, zespół Kleinego-Levina,
zaburzenia
Ponoć jest też tak, że im bardziej się zmęczysz jakimiś ćwiczeniami, tym głębszy masz sen i regeneracja przechodzi lepiej. Dlatego osoby które siedzą całe życie na dupie są wiecznie zmęczone. Nie mówię że w twoim przypadku tak jest, ale może spróbuj zrobić sobie dzień w którym styrasz się ćwiczeniami czy jazdą na rowerze i sprawdzisz czy wyśpisz się lepiej.