Wpis z mikrobloga

@kamdz: w punkt. Śmiechłem xD

@machalsky: 136KM to ja rozumiem w aucie segmentu B do sprawnego poruszania się. 1,33 i Mercedes to naprawdę komiczne połącznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MMaros: wiadomo jak to z gustami, z zewnątrz Merce wyglądają świetnie, ale ten środek to chyba ślepy projektował ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale pozazdrościć mogę regulowanej długości siedziska.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MMaros: Mam duży ból dupy o to, że Mercedes wziął Renault Megane, zmienił wnętrze i nieco blachy i voila Mercedes jak się patrzy. Nawet silniki są z Renault, no jak dla mnie wstyd
@Zgubilem_Login: Byłem sceptyczny ale podświetlenie jest bardzo jasne, że w pełnym słońcu wszystko widać. Dodatkowo jest czujnik oświetlenia i w nocy ściemniają się. +pełna konfiguracja "licznika" czy też wrzucanie mapy na główny to jest to - na pewno kolejne auto też będzie z cyfrowymi zegarami.
@Kreation: Tu się nie zgodzę. Nie ma żadnych informacji o tym. Dodatkowo nowa a klasa jest bardzo aerodynamiczna i szumy powietrza przy prędkości autostradowej są niskie + karoseria przygotowana pod A45S. O ile smart - twingo się zgodzę, tak A klasa to obecnie najlepszy kompakt - recenzenci to potwierdzają.
@MMaros: Wszystko zależy od potrzeb i co się komu podoba. Przed moim ostatecznym wyborem w konfiguratorze przejechałem się autami z klasycznymi i cyfrowymi zegarami. Możliwości konfiguracji zegarów + mapy nie są dla mnie warte dopłacania ok 2k. No i analogi wyglądają pincet razy lepiej jak dla mnie.