Aktywne Wpisy
Zielony_Minion +69
Żebym dobrze zrozumiał ta część #anastazjazgrecji #afera
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
SupreminTHC +424
Wstawiajcie tutaj najlepsze memy jakie kiedykolwiek widzieliscie
#memy #heheszki #humorobrazkowy #humor #glupiewykopowezabawy #thebestofmirko
#memy #heheszki #humorobrazkowy #humor #glupiewykopowezabawy #thebestofmirko
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mercedes #pokazauto #motoryzacja #samochody
@JudzinStouner:
Ja #!$%@?ę xD. Musiałbym cię teraz podsumować jednym słowem, ale regulamin nie pozwala. Napiszę eufemistycznie - ty po prostu nie jesteś zbyt bystry.
@JudzinStouner:
Na nic, mały fanbojku. Bo w przeciwieństwie do ciebie, nie jestem człowiekiem, który fiksuje się na marce tylko ocenia to, co widzi. Jak się Mercedes poprawi to zwyczajnie powiem, że jest spoko - powiem prawdę, na którą cię nie stać nawet mając przed gębą skrzypiące chińskie gówno za 140 tys. złotych xD.
@Flypho: Yhy, zesrasz się prędzej. Będziesz bredził wtedy, że lepiej kupić skodę superb, albo wymyślisz jeszcze cokolwiek innego, byle wyszło na twoje, że drogie samochody są za drogie i koniec.
I nie, nie fiksuję się na marce - Audi podoba mi się nie mniej, BMW również, a jak los pozwoli, to i może o Porsche kiedyś pomyślę poważniej. Nie będę wtedy
Jak se chcesz kupić drogi samochód to zrob sobie przysługę i kup Lexusa. Jest drogi i warty swojej ceny. A skoda Superb ze wszystkimi dodatkami kosztuje 190 tysięcy wiec tez jej bym tanim autem nie nazwał.
@JudzinStouner: To już wolę wersję bez znaczków i zastanawiania się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Flypho: wiedziałem xD Czułem pod skórą, że z tym wyjedziesz. Lexusy to w większości kretyńskie hybrydy, z którymi mi totalnie nie po drodze, a wnętrza nawet nie próbują udawać, że nie pochodzą od Toyoty.
Komentarz usunięty przez autora