@Oskarek89: Pracuje w pizzy hut i janusze osiągają nowy poziom. Jeden facet „pożyczył” dziecko od kogoś z galerii żeby dostać jedna pizze za darmo. A druga sytuacja ze oferta jest tylko na miejscu, żeby przyjść cała rodzina. To pokazywał zdjęcie dziecka w telefonie xD
Z 10lat temu mieli promocje. Zapłać raz jedz ile chcesz. Czas studiowania to idziemy się najeść. Na miejscu okazuje się, ze promocja dotyczy malutkiej pizzy a kolejna można zamówić po zjedzeniu całej i czeka się 30-40min. Po godzinie wyszlismy głodni zjeść gdzie indziej. Co prawda chcieliśmy wydymac Freda ale to fred wydymał nas. Jednak tak się zraziłem, że to był ostatni raz kiedy jadłem w #pizzahut
@awariall: Od kilku dobrych lat masz festiwal pizzy/makaronu. Wpadasz i dostajesz co chwile kawałek innej pizzy, aż nie powiesz pas. Nikt się nie czepia jak zostawiasz brzegi, czasem wrzucą Ci 2 kawałki pizzy naraz, czasem podpuszczają czy nie dasz rady wrąbać jeszcze jednego kawałka. Przynajmniej tak jest u mnie w mieście. Osobiscie polecam :d
Świetna funkcja dla tych którzy obchodzą się z telefonem jak z jajkiem i myślą ze to oni sluża jemu a nie telefon wam, będziecie mogli ładować #iphone do 80% aby oszczędzić trochę na tej kondycji baterii xD
Dla Brajanka jeszcze pizza hawajska, peperoni i farmerska.
Ale tatusiu ja tyle nie zjem
Cicho bądź gowniarzu
#cebuladeals #pizza
@Lapidarny: na pewno małe frytki do całkiem drogiej pizzy dużo zmienią.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora