Aktywne Wpisy

ja nie rozumiem ludzi w it kompletnie, na co wy p------------e ten hajs?
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k

Mega_Smieszek +311
źródło: temp_file1575882272231052350
Pobierz

J----y bantustan
@okcydencik: jak wam wygodnie, kiedy komuchy przejmowały firmy to było upaństwowienie i centralizacja, jak robi to obajtek to są "silne firmy narodowe". Jak komuchy nawalały szambo w mediach to była propaganda i cenzura, jak robi to pis to "prostuje antypolskie materiały". Jak komuchy sterowały ręcznie gospodarką i rozpieprzały wartość złotówki to było "czy się stoi czy się leży 1500 się należy" i marnotrastwo,
@Hrjk: jakby tylko mogli, to oddanie głosu na tuska wiązałoby się z wymogiem założenia konta, potwierdzenia smsem, aplikacją i wrzuceniem skanu urodzenia całej rodziny, oglądnięcia spotu i przejścia quizu z wiedzy na temat Jarosława K., gdzie żeby zagłosować na pis wystarczyłoby postawienie krzyżyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)