Aktywne Wpisy
mickpl +523
No i widzita, wszędzie promocje, garaże gratis, wtórny też powoli schodzi na ziemię. Jeszcze parę miesięcy i prawdopodobnie się normalnie skorekci do poziomów zdolności na kredytach komercyjnych. A przypominam, że program miał być błyskawicznie wprowadzony już od 1 lipca. Gdyby nie nasze darcie ryja to tak by było, ceny wywaliłoby ponad 20k z metra, deweloperka notowałaby rekordy, prezesi wybierali kolor nowego Lamborghini Urus, a minister przekonywałby, że to przez ceny jogurtów.
#
#
kobiaszu +95
Mirki problem jest. Skończyłem studia w lutym tego roku, niestety z powodu mojego s----------a i fobii (np. perspektywa tego, że sobie nie poradzę, że coś zrobię źle, że będzie wstyd, itd.) nie podjąłem żadnej pracy dotychczas. Jestem przez to teraz na siebie zły, chcę to szybko zmienić. Sprawa wygląda tak: mam 25 lat, jestem po automatyce i robotyce(brak mgr), umiejętności raczej brak. Gdzie znaleźć dobrą, dobrze płatną i niewycieńczającą pracę, w której jest możliwość awansu i lepszych zarobków z doświadczeniem? Czy jest dla mnie jeszcze szansa czy jedynym wyjściem jest szykowanie sznura? Czy jest tutaj ktoś podobny do mnie, komu się udało?
#pracbaza, #praca, #pytanie, #niebieskiepaski, #automatyka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: w jakim ty swiecie zyjesz
.
Na typowych fuchach dla automatyka czyli delegacjach i serwisach w różnych miejscach u klienta będziesz się w------ł z tego co czytam.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania zacznij od dowolnej gownoroboty, najlatwiejszej jak sie da i nabierz pewnosci siebie. Po pol lub pelnym roku z wpisanym czymkolwiek w cv szukaj lepszej pracy... Krok po kroku
Komentarz usunięty przez autora
Szukaj pracy jako asystent czy młodszy automatyk. Rok/ dwa i będziesz ogarnięty.
@MisieRzadza: Żyję w świecie, gdzie za dobry ryj płacą miliony, promuje się patologię i degrengoladę, a ludzi wykształconych i inteligentnych ma za nic i traktuje jak gwno. Ty też w tym świecie żyjesz, więc nie wiem co to za pytanie.
@AndyMendy: Przez "skończyłem studia" miałem na myśli, że mam tytuł inż., ale widzę, że z myśleniem u ciebie(specjalnie z małej) trochę słabo, więc sam wydupcaj robolu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wojtoon: Znam ten wierszyk i zgadzam się.