Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Właśnie pierwsze tydzień treningów za mną. Zdziwiłem się, bo spadki siłowe we wszystkich bojach są niemalże zerowe; jedyne co to jestem wiekim "zakwasem"; cieżko mi ruszyć czymkolwiek ¯\_(ツ)_/¯. Na pewno też musze w nowych butach trochę zmienić technikę siadu i jeszcze agresywniej siadać do tyłu i pilnować, aby kolana nie leciały do przodu
Tak sobie patrzę na to co jem i muszę stwierdzić, że mój układ pokarmowy jest całkowicie passe - najlepiej trawię gluten, laktozę oraz owoce; ech a człowiek by poświrował jakimiś fikuśnymi przepisami i wrzucał na IG. Dziś bo obiadu wlatuje 1,2 kg gnochii. Węglowodany większam do 500-600 Ww w skali dnia
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
@Kasahara: zazdro, u mnie nietolerancja glutenu, laktozy i fruktozy
Ile kcal obecnie?
zamawiam se gnocchi do tego eskalopki