Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +548

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

EDIT na tym polega wolność
Po co? Jaki to ma cel?
Dla mnie też spowiedź jest głupia. Sam pamiętam jak za dzieciaka straszyli, że za ukrycie jakiegoś grzechu pójdzie się do piekła. Dla takiego dzieciaka to może być ogromna trauma. Nie podchodzi to pod wpychanie ideologii?
@pul_litra_wstydu: religia, bo rodzice mają prawo przekazać dziecku swoją religię. Na tym polega wolność.
@pul_litra_wstydu: ale rodzic ma do tego prawo.
A jeżeli ideologia łamie prawo?
@lilitch123: Jeszcze.
8 letnie dziecko podejmujące decyzje czy chce należeć do kościoła to kabaret...