Aktywne Wpisy

mirko_anonim +380
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

@nirvikalpasamadhi: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tell_me_more: To bład. To tak jakby powiedizęc, że niepotrzebnie przeforsowano oficjalna nazwe niemiecki obóz Auschwitz aby walczyc z ''polskimi obozami'', bo przeciez wszyscy wiedzą co i jak.
Na dodatek Rosjanie organizuja aktywnie sympozja historyczne i beda tez przez media eksponowac swoją wizję. Olac to znaczy dac im prawo do rozpowszechniania tego.
Widze, że w interencie w róznych krajach ich narracja jest niekiedy wrzucana w
@szurszur: dokładnie tak jest, ta kampania jest przeciwskuteczna, bo promuje to sformułowanie i koncentruje na nim uwagę. Poczytaj o efekcie Barbary Streisand.
Przecież im nie zabronisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta zmiana dała nam podkladke do tego aby wymuszac sprostowania.
@tell_me_more: w sumie poczytałem i troszkę mi nie pasuje. Mam na myśli to, że efekt dotyczy raczej informacji prawdziwych i cenzurowanych w celu ukrycia owej prawdy, to naturalne, że ludzie będą prawdy bronić. W przypadku rosyjskich fałszerstw sytuacja jest odwrotna w której zgodnie z wszelkimi regułami etyki blokowana byłaby informacja nieprawdziwa. Innymi słowy
@nirvikalpasamadhi: to popatrz ile fejków jest co dzień na wykopie a ile potem sprostowań i kto to czyta :) Ludzie wykopują bo się zgadza z ich poglądami nawet nie czytają artykułu :)
To teraz pomyśl sobie, że jesteś kimś z zagranicy, kto się tym nie interesuje,