Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
Minieri +692
Nie wiedziałem że aż tak to zaboli. Odszedł mój najlepszy cumpel od 12 lat.
Dorosły chłop a się popłakał jak dziecko. Przeraża mnie to puste legowisko.
Dzięki za wszystko cumplu, byłeś najlepszy.
Zdjęcie z ostatniego długiego spaceru nad morze kiedy miał jeszcze siłę.
#pokazpsa #gorzkiezale #beagle
Dorosły chłop a się popłakał jak dziecko. Przeraża mnie to puste legowisko.
Dzięki za wszystko cumplu, byłeś najlepszy.
Zdjęcie z ostatniego długiego spaceru nad morze kiedy miał jeszcze siłę.
#pokazpsa #gorzkiezale #beagle
Cześć Mireczki piszę, bo muszę się wyżalić na temat #p0lka oraz w sumie chyba prosić #rozowepaski o wsparcie. W takim sensie, żeby dziewczyny nam chłopakom z Polski trochę skrzydeł dodały, bo trochę sfrustrowany jestem i podłamany. O co chodzi?
Byłem dzisiaj na saunie w większym mieście w Polsce. Przede mną była jakaś dziewczyna. Młoda, bo legitkę uczniowską pokazała. Ładna. Razem z nią był jakiś chłopaszek z Hiszpanii lub inny #erasmus, bo gadali po angielsku. Też ładny. Laska bez wahania wyjęła portfel i za typka zapłaciła. A potem? A potem był seans naparzania w dużej saunie, która jest tak ustawiona, że widać jacuzzi. I ona w tym jacuzzi z nim była. Ciężko było się nie zorientować po tym jak tafla chodziła, żę robiła mu rękoma. Później jeszcze na niego na chwilę wsiadła. Kilkanaście lub kilkadziesiąt ludzi w sumie to widziało. Oni niby tak że się nie bzykali, ale było widać. Następnie ona się oparła plecami i chyba ją trochę pobzykał, ale bez finału. Pomijam fakt, że to wbrew regulaminowi w takim sensie, że nie mam ochoty wchodzić do jacuzzi po czyimś spuście. W każdym razie chłopaszek wstał ze wzwodem, wyszli z jacuzzi i sobie poszli więc ulga że inni saunujący nie będą się kompali w czyjejś spermie. Nie dość że facet został wybzykany pewnie później to jeszcze za niego zapłaciła. Pełen serwis. A to po prostu zwykly typek byl, ale zagraniczny. O #p0lka też słyszałem że jak kanapkę facetowi zrobić w Polsce to nie ale jak w UK znajdzie taka jakiegoś araba lub innego murzyna co to cały dzień leży na socjalu to skacze wokół niego jakby jakiejś wścieklizny dostała i dogadza na wszelkie możliwe sposoby.
Wracają do tematu. W sumie może nic nadzwyczajnego. Po prostu para nastolatków rządna przygody z #plodnajulka na czele. Problem u mnie jest gdzie indziej. Chodzi o to, że jak ona mu trzepała konia w tym jacuzzi to miała taki bardzo specyficzny wyraz twarzy -takiej pełnej satysfakcji, że to robi. Radości wręcz, jakby ją nie wiem jakie szczęście spotkało. Wiecie jak z tego obrazka "meanwhile the girl like you" i jeszcze mu oczko puściła. To mnie osobiście bardzo zabolało bo żadna kobieta nigdy tak na mnie nie patrzyła....i chyba nigdy nie będzie.
Ktoś ostatnio pisał tutaj taki cytat, że niby ktoś od niego z korpo powiedział że "polki to by nawet psa wyruchały gdyby był zagraniczny". Polki chodzą i gadają że facet musi mieć 180cm wzrostu, być wysportowany, mieć własne auto, dom i cholra wie co jeszcze.... a potem widzisz taką z jakimś łysiejącym arabem o conajmniej 10cm od niej niższym. Zresztą świeza sprawa bo w piątek wszedłem na jedzenie chinskie na miescie i wczesniej widziałem wśrodku ładną rudą dziewczyną. Taka wysportowana budowa ciała. Jedna z tych które mogą sobie mieć takie wymagania, ładna buzia taka niepretensjonalna uroda. I co? I była z jakimś murzynem. I to żeby jeszcze z jakimś takim wysokim wysportowanym i przystojnym co to o niego można być zazdrosnym. Ale nie. Zwykły taki. Jeszcze dużo niższy od niej w czapeczce i z śmiesznym brzuszkiem ubrany całiem jak nikt- jakiś taki bylejaki.
Dlatego prośba do #rozowepaski , żebyście nam tutaj #niebieskiepaski z mirko i polskim chłopakom w ogóle czasami dodały skrzydeł. Nie tu na tagu #p0lka ale w ogóle jakoś. Bo ja bardzo chciałbym wierzyć że gdzieś tam są fajne dziewczyny nie typu #p0lka ale typu #polka które potrafią myśleć czymś więcej niż słynną tzipą. Może ja nie jestem jakimś super partią ale chciałbym wierzyć, że jakbym się ogarnął to jest tam dla mnie jakaś nadzieja. A tu widzi się dużo zła na tym tagu #p0lka. To się przeradza we frustrację i żal w nienawiść i głupie myśli które później są przykrymi działaniami. Proszę - nie zgubmy siebie w tych szaleńczo zagmatwanych czasach. Wesprzyjcie nas ciepłym słowem czasami dziewczyny bo my naprawdę tego od was potrzebujemy żeby puszczać między uszy takie akcja jak to opisana bo one naprawdę bolą męskie serce.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Siedzisz na tagu #p0lka gdzie swoje frustracje wylegają przegrywy, tylko jada po Polkach i chyba tylko na tej podstawie masz jakąś wyrobiona opinię o nich. Radzę opuścić wykop, przestac czytać tag #p0lka i wyjść na zewnątrz. Jka bys miał trochę szarych komórek w głowie to wiedziałbyć, ze jest pełno normalnych dziewczyn w naszym kraju. A poza tym przestań czytać tu o p0lach to przestaniesz być sfrustrowany.