Wpis z mikrobloga

Także ten brałbym tego z prawej na podróż życia, tego z lewej jakbym miał go na gwarancji i jeździłbym tylko po Polsce albo czasem lekko za granice :)
W starym aucie nawet jak 90% auto sięzepsuje on dalej jedzie w nowym coś spaliny za mocno daje - no to tryb awaryjny silnika xD
  • Odpowiedz
@PanKracy582: to bym wybrał 3 letnie, zależy jak kto patrzy dla niektórych 10letni samochód to stary grat xD, obecnie jeżdżę 16 letnim i mógłbym je sprzedać i kupić nową fabię z salonu z 1.0 xD ale czy jest sens?
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: I dostajesz udaru cieplnego bo wiaterek przy 4 otwartych oknach dalej ma 30-kilka stopni, a w korku to już w ogóle nie wiadomo co ratować- czy gotujące się auto bez wentylatora, czy gotującego się w środku kierowcę xDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@diogene LOL jak masz gaźnik dobrze ustawiony to też masz kulturę silnika. Amortyzatory nowe wsadzić? Co to za problem? Nagłośnienie robię sobie jakie chce i Jestem zadowolony bo sobie sam zrobiłem a nie fabryka mi dała.
  • Odpowiedz
@tellet: a pierdzelisz pan miałem tego Golfa 3 przez 5 lat i brak klimy nie był moim zmartwieniem raz że miałem szyberdach, 2 jak zapierdzielasz przy otwartej szybie jest fajnie chłodno :D Korek faktycznie był problemem ale ja z mniejszego miasta to korków nie mam :D
Teraz mam paska b5 z klimą i.. klima czy elektryczne szyby to nie największy upgrade działające 2 głosniki i uchwyt na napoje to jest to
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem:

a pierdzelisz pan miałem tego Golfa 3 przez 5 lat i brak klimy nie był moim zmartwieniem raz że miałem szyberdach, 2 jak zapierdzielasz przy otwartej szybie jest fajnie chłodno :D

Adekwatne do

a pierdzielisz pan przecież kibel nikomu do szczęścia nie jest potrzebny ja przez 5 lat ganiałem do wychodka na drugim końcu działki w lato czy upał i wcale nie było źle, a jak zatkasz nos to wcale
  • Odpowiedz
@tellet: No wiesz co gdybym nie miał klimy teraz to faktycznie mógłbym tak gadać że to bez sensu :P
Obecnie mam 2 auta jednio starsze bez klimy i paska z klimą. KLima nie jest tak ważna albo może inaczej dobrze znosze upały ;D
Może jakbym często stał w korkach to zmieniłbym zdanie :)
  • Odpowiedz