Wpis z mikrobloga

@ZespolmBanku - Chciałbym dowiedzieć się dlaczego ja jak i inni użytkownicy mBanku nie możemy robić przelewów do firmy Coinbase. Zakup kryptowalut w Polsce jest w 100% legalny, a Coinbase jest najwiekszym kantorem na swiecie prowadzonym przez amerykanska firme. Gdy probuje wykonac przelew na konto firmy Coinbase dostaje komunikat, ze wykonanine przelewu nie jest mozliwe ze wzgledow bezpieczenstwa. O czyim bezpieczenstwie jest mowa? Na pewno nie moim, bo jesli dzis nie moge wykonac przelewu do amerykanskiej firmy, legalnie dzialajacej w UE, majacej konto w UE to czego moge spodziewac sie jutro? Czy bezpieczenstwo polega na tym, ze nie moge w pelni dysponowac swoimi srodkami zgromadzonymi w banku? Kto w banku ocenia, ktory przelew jest dla mnie bezpieczny, a ktory nie?

#bitcoin #kryptowaluty
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hash6785: @cyberpunkbtc: @OPcodeRTI: wyglądało to tak jak by baba siedząca w mbanku nie przepuściła przelewu bo słyszała źle o kryptowalutach ale wy dwie osoby to odpada chyba że inna baba miała takie same poglądy albo to jakaś grubsza akcja, nie dowiemy się

miałem podobną akcję, musiałem iść do banku i gadać z moją konsultantką przypisaną mi która weryfikuje wszystko zanim gdzieś poleci ale w mbanku chyba
  • Odpowiedz