Wpis z mikrobloga

• 0
Siema koksy, jak kupujecie ryż to w jakichś większych pakach (5kg) czy ten w torebkach? Piszilcie jaki
#mikrokoksy
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anjay: w biedronce, jaśminowy, basmati, czasami parboiled. Zwykły biały nie dobry. I najlepiej jak jest promocja tak jak ostatnio na jaśminowy było to załadowałem chyba 10 paczek
  • Odpowiedz
  • 1
@Kasahara gdzie kupujesz? jakaś hurtownia z allegro? Wiem, że wystarczy wpisać ryż w allegro, ale masz już pewnie obczajone gdzie najtaniej i dobra jakość
  • Odpowiedz
@G123: niby tak tylko zawsze jest problem, że trzeba z X miejsc jak chce kilka rzeczy orzechy, kasze, ryże inne produkty, a tu zawsze mam w sklepie wszystko ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Gorbovsky: on nie pokaże. Ja przypomnę, miał to zrobić po 16 tygodniach, obecnie mija 22. xD.
Nie warto z nim rozmawiać ani reagować. Ja się łudziłem że są jeszcze jakieś szanse, chociaż na to że ma jaja. No ale jak widać brak węgli już zamotalo ostro w głowie.
.@NooB1980: no świetna przemiana xD jakiegoś szczura z niedowaga.
Czym tu się chwalić? Na węglach pewnie by więcej zrobił xd
  • Odpowiedz
@NooB1980: mnóstwo przemian, a fotki do tego c-----e, g---o forma, wrzucasz po xxxx razy te same, weź k---a jeszcze post mundiego czy hella sprzed 10lat wrzuć jak jeden pisał, że robił na hf rekomp, a drugi, że go cielo na 5000kcsl z tłuszczu, bo dawno nie czytałem.
  • Odpowiedz