Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: comment_Sc16wv0EkvwUXmmb7QsqPPDvhtIYRi5P.jpg
Pobierzhttps://www.money.pl/gospodarka/mbank-zwraca-pieniadze-klientom-to-odpowiedz-na-decyzje-uokik-6383300720294017a.html
@ZespolmBanku - co trzeba zrobić, żeby skorzystać z tych "promocyjnych" ofert dla osób, których prawa naruszyliście? Chciałbym np. otworzyć tą lokatę na 1,5% ale w serwisie transakcyjnym nie widzę takowej.
o ile dobrze pamiętam to te opłaty miesięczne sięgały z 5 zł. to tak na szybko 5zł x 62 x 2 = ~620 zł
źródło: comment_MHaPI71qiBSFVuhUuigWeG2mO6xLBLdv.jpg
Pobierzźródło: comment_03ph9ucv9vfpdO4NMnzqKEeCRQ0MxYDD.jpg
Pobierzźródło: comment_MmHm2BpqG916Q2U0IL2k9pSI0yPYtawj.jpg
Pobierzźródło: comment_lDQXPICTsXG9c1HRwT8IQmdgrUXbRpqr.jpg
PobierzCzekam aż oddzwonicie - zamówiłem rozmowę... Obyście się zmieścili w terminie ;)
Edit: zwrot oplaty za 3 miesiace. https://www.cashless.pl/6294-mbank-uokik-darmowa-oferta
Ta oferte traktuje jako ugode mbanku i uokiku jak dac i nie stracic a klienta wydymac.
I tak klientom, którym "w okresie między styczniem 2014 r. a lutym 2018 roku podniesiono opłaty lub prowizje, ale nie logowali się oni na swój rachunek", mBank ma zwrócić różnicę między opłatami po i przed podwyżką. Zwrot ma nastąpić automatycznie w przypadku tych, którzy wciąż korzystają z usług mBanku, lub na wniosek osób, które zakończyły już relacje z tą instytucją.
Czyli nic mi się nie należy bo logowałem się