Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz

źródło: comment_Sc16wv0EkvwUXmmb7QsqPPDvhtIYRi5P.jpg
Pobierzhttps://www.money.pl/gospodarka/mbank-zwraca-pieniadze-klientom-to-odpowiedz-na-decyzje-uokik-6383300720294017a.html
@ZespolmBanku - co trzeba zrobić, żeby skorzystać z tych "promocyjnych" ofert dla osób, których prawa naruszyliście? Chciałbym np. otworzyć tą lokatę na 1,5% ale w serwisie transakcyjnym nie widzę takowej.
o ile dobrze pamiętam to te opłaty miesięczne sięgały z 5 zł. to tak na szybko 5zł x 62 x 2 = ~620 zł
źródło: comment_MHaPI71qiBSFVuhUuigWeG2mO6xLBLdv.jpg
Pobierzźródło: comment_03ph9ucv9vfpdO4NMnzqKEeCRQ0MxYDD.jpg
Pobierzźródło: comment_MmHm2BpqG916Q2U0IL2k9pSI0yPYtawj.jpg
Pobierzźródło: comment_lDQXPICTsXG9c1HRwT8IQmdgrUXbRpqr.jpg
PobierzCzekam aż oddzwonicie - zamówiłem rozmowę... Obyście się zmieścili w terminie ;)
Edit: zwrot oplaty za 3 miesiace. https://www.cashless.pl/6294-mbank-uokik-darmowa-oferta
Ta oferte traktuje jako ugode mbanku i uokiku jak dac i nie stracic a klienta wydymac.
I tak klientom, którym "w okresie między styczniem 2014 r. a lutym 2018 roku podniesiono opłaty lub prowizje, ale nie logowali się oni na swój rachunek", mBank ma zwrócić różnicę między opłatami po i przed podwyżką. Zwrot ma nastąpić automatycznie w przypadku tych, którzy wciąż korzystają z usług mBanku, lub na wniosek osób, które zakończyły już relacje z tą instytucją.
Czyli nic mi się nie należy bo logowałem się