Wpis z mikrobloga

@Vismir: też właśnie otrzymałem maila. Tylko dziwne to ich pismo bo w decyzji administracyjnej jest napisane o zwrocie za okres od "pomiędzy 1 stycznia 2014 roku a 28 lutego 2018 roku.". Dodatkowo pomnożona x2. To już może być całkiem pokaźna sumka dla niektórych.

o ile dobrze pamiętam to te opłaty miesięczne sięgały z 5 zł. to tak na szybko 5zł x 62 x 2 = ~620 zł
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@ZespolmBanku: "mBank - ikona mobilności", czyli bedziesz musiał się przemiescic do placówki ( )

Czekam aż oddzwonicie - zamówiłem rozmowę... Obyście się zmieścili w terminie ;)
  • Odpowiedz
  • 1
Należy bo problem jest w tym, że mBank nie informował Cię o zmianach cen w prawidłowy sposób w latach 2014-2018r . Wysyłali emaile z odnośnikiem do serwisu w którym była podstrona z nową tabelką. E-maile te trafiały do spamu często albo nie dochodziły w ogóle. Nie wysyłali pocztą nowego jasnego cennika. Sam miałem tak, że nagle pod koniec miesiąca jakieś drobne pobrania z moich kont byly i nie wiedziałem skąd to. UOKiK
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sztuk1:

I tak klientom, którym "w okresie między styczniem 2014 r. a lutym 2018 roku podniesiono opłaty lub prowizje, ale nie logowali się oni na swój rachunek", mBank ma zwrócić różnicę między opłatami po i przed podwyżką. Zwrot ma nastąpić automatycznie w przypadku tych, którzy wciąż korzystają z usług mBanku, lub na wniosek osób, które zakończyły już relacje z tą instytucją.

Czyli nic mi się nie należy bo logowałem się
  • Odpowiedz