Wpis z mikrobloga

@KimDzongJaroslaw: Grałem bitwę przed chwilą m44 na rekrucie - Stałem w krzaku, strzeliłem i 10 sekund później dostałem od tego gościa. Uznałem że wykrył mnie jakiś zagubiony kołowiec i zmieniłem pozycję. Znowu to samo - strzeliłem i 10 sekund później dostałem od niego (tym razem mnie zniszczył).

Obejrzałem powtórkę i w chwili w której do mnie strzelał nie było już żadnego lighta, wszystkie czołgi były po drugiej stronie mapy (wyspotowane
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KimDzongJaroslaw: a może on wchodzi do bitwy i podziwia mapę i czołgi? Jak widzi w drużynie przeciwnej jakiś czołg, którego rzadko widuje to jedzie w jego stronę. Jak już dojedzie to nie strzela, bo chce się napatrzeć. Dokładnie do tego mu kv5, bo niektórzy mają problem z jego przebiciem, co daje mu dłuższy czas patrzenia.

• Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kexus512:

Stałem w krzaku, strzeliłem i 10 sekund później dostałem od tego gościa. Uznałem że wykrył mnie jakiś zagubiony kołowiec i zmieniłem pozycję. Znowu to samo - strzeliłem i 10 sekund później dostałem od niego (tym razem mnie zniszczył).
Wiem że to trudna sztuka dla przeciętnego ardziarza ale jak ktoś próbuje do ciebie strzelać to dobrym pomysłem jest naciśnięcie po strzale W lub S na kilka sekund (lub w bardziej
  • Odpowiedz