Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Węgiel z redballem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe
#wot
Albo zaczął na nim grać jakiś przeciętny gracz albo odkrył jakieś aimboty.
Na arcie idzie mu najlepiej więc pewnie redballa też ma.
Obejrzałem powtórkę i w chwili w której do mnie strzelał nie było już żadnego lighta, wszystkie czołgi były po drugiej stronie mapy (wyspotowane
źródło: comment_zVMceqyccBXet6bup69rjFznfJX2WHHY.jpg
Pobierzgeneralnie to nie jedyna jego premka, baaardzo mu się podba ta gra bo wykupił chyba wszystkie premki XDD
Stałem w krzaku, strzeliłem i 10 sekund później dostałem od tego gościa. Uznałem że wykrył mnie jakiś zagubiony kołowiec i zmieniłem pozycję. Znowu to samo - strzeliłem i 10 sekund później dostałem od niego (tym razem mnie zniszczył).
Wiem że to trudna sztuka dla przeciętnego ardziarza ale jak ktoś próbuje do ciebie strzelać to dobrym pomysłem jest naciśnięcie po strzale W lub S na kilka sekund (lub w bardziej