Wpis z mikrobloga

@bobonobo: Zdziadział z wiekiem po prostu.
Nie obrażam tego człowieka, bardzo szanuje, ale przez ten Pubg i monotonie zrobił się drewniany.

Ale z drugiej strony jakbyś miał taką widownie debili to też byś dostał do głowy. Co chwilę jakiś debil tu się chwali, że dostał bana.
  • Odpowiedz
@siwers3: Czy ja wiem, czy widownia to debile... to sami eksperci ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zawsze się znajdzie jakiś % widzów którzy będą w------ć prowadzącego, na to nie ma reguły. vz nigdy się z tym nie ukrywał, że pluje na widzów: ustawianie terminów, na których się nie pojawiał, zniknięcie na rok, rozdawanie rzeczy przekładane w kółko, ciągłe testy na streamach - więc tak jak mówi @
eurphie - @siwers3: Czy ja wiem, czy widownia to debile... to sami eksperci ( ͡° ʖ̯ ͡...

źródło: comment_GbCPjyEqfCJVmN8gW0m9R7vJYKn4FP9O.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@PieceOfShit: @eurphie:
Aby na pewno 10?
Kiedyś można było sobie puścić strim w tle i był spokój, a ostatnie lata wyglądaj tak, że zgred nie ogarnia, a cały czas (który najczęściej nie grał w grę podpowiada mu głupoty, które ktoś napisał). I Widzisz, że Wonziu nie może czegoś zrobić, a na czacie lawina "naciśnij F", ten naciska F i nie działa.

Może to też wynikać z faktu, że
  • Odpowiedz
@bobonobo: @siwers3: przeciez on ine potrafi grac juz w gry, jedyne gry to takie w ktorych naciska ppm i tyle bo czytanie dialogow na poziomei zero, przeklikuje a potem placz ze nic sie nie da i nie rozumie tego co sie dzieje, w grach druzynowych gra jak gowno a zwala na druzyne (patrz pubg, 6 meczy 0 obrazen, kurczak 40 obrazen)
  • Odpowiedz
@activity: no on tylko biadoli i sie w-----a na byle co, pewnie samego siebie ze mu nie idzie ale nie chce tego przyznac. Hurr durr wonziu tego tak nie zrobisz, co nie zrobie, lap bana i nie p-----l.
  • Odpowiedz
  • 0
@FLAC: ja pamietam jak dziś, gdy zniknął z tvgry, a potem odkryłem jego kanał na yt, potem kolejne, a na końcu streamy skupiające po ponad 2000 ludzi.. coś pięknego. A teraz? Yt nie promuje jego żadnych materiałów, fani zostali rozsiani, najtrwalsi zostali
  • Odpowiedz
@eurphie mi się wydaje że po rocznej przerwie poziom zaczął lecieć, oglądam go od doomu starców i jak kiedyś opuszczony strim był smutnym dniem bo zawsze coś ciekawego się działo i można było się pośmiać, tak teraz nawet często nie chce mi się go odpalać i coraz rzadziej wbijam. Moim zdaniem wonzia i jego oglądalność zabili widzowie oraz pubg
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: Zaraz po przerwie Wonziu próbował "odkupić" swoją nieobecność i pojawiały się przeróżne materiały, no ale potem odkrył PUBGa i wszyscy wiemy, jak się to skończyło. Mimo tego czasem nadal pojawiają się ciekawe gierki między materiałami z PUBGa i innymi zmulaczami, ale zwyczajnie trzeba dobrze trafić. Ja sobie puszczam strumyk w tle i co jakiś czas zerkam, czy jest jakaś ciekawa gra.
  • Odpowiedz