Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +170
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NarciarzFarciarz +98
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz

źródło: comment_gSFdy2d2crKmqp9hAf9hipTqubGOmA3z.jpg
Pobierz@niochland: A kto broni młodemu zrobić 3-5 lat doświadczenia w fachu, a potem pójść na swoje, zmontować ekipę pracowników i być zwolnionym z fizycznej pracy przy jednocześnie większej kasie?
Nie czaję czemu założyłeś, że ktoś jak zaczął w wykończeniówce, to tam będzie do emerytury?
Najprostsza robotę w korpo znając język dostaniesz bez problemu a potem jak to zniesiesz będziesz powoli awansował i może dojdziesz gdzieś wysoko.
Jak będziesz dobry w robieniu wykończeniowki to bardzo szybko będziesz mieć więcej zleceń niż jesteś w stanie przerobić. Jak masz łeb na karku to zaczniesz przyuczac innych i ich zatrudniać.
To oczywiście straszne uproszczenie ale
@niochland ja tam pracowałem w biurze i nigdy więcej. Siedzisz przy kompie 8h w tym samym pomieszczeniu, ja muszę być w ruchu w pracy, siedzenie cały rok na dupie gdzie się nic nie zmienia mnie denerwuje.
No ale każdy musi iść swoją drogą, tyle. Teraz robię u kogoś ale zamierzam swoje pomysły w życie wcielić i założyć dg