Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +236
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Czy nie podlega to pod bezprawne podszywanie się pode mnie?
Czy nie chcecie w ten sposób ominąć rękojmi?
Co na to UOKIK?
Wołam tez @szperacz i @uysy, ze względu na niedawną korespondencję.
Może jest tak, że ty z morele masz rękojmie, a co Cie interesuje jak oni to dalej ogrniają? :)
Jest to całkiem realne, bo przyjeżdża pracownik Boscha na zlecenie sklepu, a nie twoje :F.
s--------y j----e
ale najpierw zadzwon do UOKIK.
@Harmideron @uysy @SzalonyFanMalysza
A jak Państwo nie wiecie jak złożyć w Boschu w swoim imieniu - polecam zadzwonić do nich na infolinię. Pani, która do mnie dzwoniła z tej firmy, wyjaśniła mi jak macie to zrobić. Natomiast ja nie zamierzam Wam tego tłumaczyć.
@Harmideron @uysy @SzalonyFanMalysza @HansLanda88 @LesnyBoruta @Nie_umre_za_ciebie @MH_00, @wojciech-dyrets, @Bambomancer, @kisuarf, @baltic-vodka, @HansLanda88, @Atinay, @lyman11
Załączam pierwsze zgłoszenie, kolejne po naszych rozmowach:
@Harmideron @uysy @SzalonyFanMalysza @HansLanda88 @LesnyBoruta @Nie_umre_za_ciebie @MH_00, @wojciech-dyrets, @Bambomancer, @kisuarf, @baltic-vodka, @HansLanda88, @Atinay, @lyman11
źródło: comment_8H0xzYIfD1hUrZzt1aaGLsCzNE4LVxsG.jpg
Pobierzźródło: comment_r8LMAsYAIEAsprHPczYMP419OkJevVpy.jpg
PobierzDobrze, że przekonałam go, żeby nie zamawiał usługi złożenia sprzętu, bo pewnie byłby dwa miesiące bez kompa. Albo i dłużej.
Współczuję Ci imam nadzieję, że nie jest to sprzęt pierwszej potrzeby.
Dobrze, że z nimi