Wpis z mikrobloga

Siemka, szukam zapachu podobnego do Joop Wow! ale z większą trwałością - ktoś coś?
Szukałem po nutach zapachowych, ale nic konkretnego z tego nie wyszło ;)
#perfumy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maciejk_a może wersja intense? https://www.notino.pl/joop/wow-intense-woda-perfumowana-dla-mezczyzn/

Na fragrze nawet ich jeszcze nie ma, ale w składzie są: glazurowane kasztany, gorzka pomarańcza, cynamon, konkret irysa, wetyweria, kaszmeran, fasola tonka. Nuty trochę się różnią, ale kto wie ¯_(ツ)_/¯

Na pewno będę na nie polowal, bo skład wygląda całkiem fajnie, w dodatku to jest edp, a nie edt jak wersja bez intense to może parametry będą dobre ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ryshardi: dzięki za cynk! Mam nadzieję, że odczuwalnie będzie zbliżony do pierwotnego bo strasznie mi się wkręcił ten zapach ale trwałość ma fatalną. Może będzie okazja niuchnąć w czymś stacjonarnym :)
  • Odpowiedz
@maciejk_a do usług ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Proponuje wpaść do notino, jeśli nie będą mieli na stanie to możesz zamówić, przetestować i zwrócić jeśli nie podejda, w notino chyba można zwracać flakony z minimalnym ubytkiem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ryshardi Nie wiedziałem, że mają sklepy stacjonarne :D Jutro zadzwonię zapytać czy znajdzie się tester.
Co do zwrotów z ubytkiem to w sumie sprawdziłem regulamin i faktycznie jest coś takiego, że można perfumę wypróbować:

Ponadto nie można odstąpić od umowy pakowania prezentowego towaru w momencie, gdy towar został już dla Państwa zapakowany. Chcielibyśmy uprzedzić, że zgodnie z prawem ponoszą Państwo odpowiedzialność za zmniejszenie wartości towaru na skutek obchodzenia się z nim
  • Odpowiedz