Wpis z mikrobloga

• 0
@mirek_kurna I tak i nie. Częste branie tabsow faktycznie zryje ci głowę. Ja mam z tym styczność max raz na rok i starcza mi na rok. No ale to co mam zawsze jest z Holandii więc nie jest szemrane.

@misiek7350 ale że z neta? Jedz lepiej do NL, wejdź na dobre techno i tam sobie kup
  • Odpowiedz
@Jagoo: W sumie masz rację, ale nie dysponuje takim czasem abym mógł pojechać 1000km w jedną i 1000km w drugą stronę tylko po kilka piguł, a druga sprawa to możliwość kontroli przez Zoll czy innych Panów mundurowych. Nie jestem z policji, spokojnie, po prostu myślałem jak "ugryźć" ten temat
  • Odpowiedz
@Jagoo: Wiesz, generalnie mieszkałem jakiś czas w DE i jest coś takiego jak kontrola. Przypałowo jakby nie było jest w jednym i drugim przypadku ale tak jak napisałem wyżej nie mam na tyle wolnego czasu, żeby zrobić sobie wycieczkę do NL
  • Odpowiedz
  • 1
@misiek7530 no ja ci kolego nie doradze niestety jak i gdzie coś kupić. Ale zawsze można zrobić jak małoletnia dziewuszka, do klubu i na słodkie oczy.
  • Odpowiedz
@misiek7530 słowo klucz "dimension x", poszukaj link do tego. Więcej nie ma co tlumaczyc bo najlepiej jak sam do wszystkiego dojdziesz niż zeby ci wszystkie informacje na tacy podać, nie jest to takie trudne.
  • Odpowiedz
@Kieres: Proszę nie krytykować nie rozumiejąc o co mi chodzi. Mam znacznie większą wiedzę niż zerową, zeżarłem tego gówna troche i wiem o czym piszę. Mózg się psuje, słowa randomowo podrzuca bo nie może znaleźć wypalonej ścieżki w mózgu. Nie znasz się to nie krytykuj.
  • Odpowiedz