Aktywne Wpisy
WielkiNos +594
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
Balento +28
czy ktoś z was miał seks z kobietami starszymi o 10-15 lat? Mam 18 lat i napalony się zrobiłem na 30-latki, chciałbym uwieść jakąś dojrzałą kobietę i dać jej orgazm taki żeby mnie podziwiała, i żeby nie mogła przestać o mnie myśleć. możecie sie podzielić doświadczeniami (podajcie tylko swój i jej wiek kiedy to sie działo)
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
Mirki, jakie polecacie firmy w Warszawie z ambitnymi projektami w #backend C++? Kończę licencjat z #informatyka i rozglądam się za ciekawą pracą i tak jak napisałem, najbardziej mi leży coś w backendzie, najlepiej w C++, no i żeby to nie było klepanie CRUD-ów w jakimś outsourcingu. Nie mam żadnego doświadczenia w stałej pracy, ani w ogóle w pracy w Polsce (ale studiuję w Polsce), byłem 2 razy na praktykach (za granicą), raz #nvidia, raz #google. Znam #angielski i #niemiecki #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #warszawa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży