Aktywne Wpisy

Czarny_Wilk +92
#kiszak
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.

Huptys +10

Wczoraj o godzinie 14:00 został wysłany do mnie przelew. Na małą kwotę (300 zł), mają to zaksięgowane w banku, no ale PAAAAANI, SZAMAN PRZYJDZIE DOPIERO O 13, WYPIJE ELIKSIR I ZROBIMY SESJĘ. Przecież kwoty do 500 zł powinny międzybankowo chodzić tak, jak w obrębie banku, czyli natychmiast. Wtedy cyk, i paczka już leżałaby czekając na kuriera.
I tak, wiem, że istnieje coś takiego jak #blik, sama korzystam i polecam. Moja klientka jest jednak w takim wieku, że szybciej pieniądze przyjdą już tymi Eliksirami.
#banki #elixir #millenium @Bankierpl
źródło: comment_ybKBWbHfGkFs7sV16RerR3mqzHAhDZyI.jpg
Pobierzna pocieszenie można powiedzieć, że polski Elixir to jeden z najlepszych i najszybszych (tak, tak) systemów na świecie więc inni
@Kakaladze: this. ludzie strasznie nie doceniają polskiej infrastruktury bankowej czy teleinformatycznej, bo się przyzwyczaili do dobrego i szkalują na każdym kroku
jak poczekali kilka dni na realizację papierowego czeku w USA to by rury zmiękły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@seeksoul: no jakby o to chodzi, że potrzebujemy żeby jakieś antyczne organizacje były czynne żeby móc robić przelewy xD i tak, jest to patologia i zacofanie, i trzeba liczyć że adaptacja blockchain przez banki zmieni ten stan rzeczy, natomiast fakt jest też taki że w takich Stanach jest jeszcze gorzej pod tym względem, a relatywnie Polska
Coś jak polscy wykładowcy starający się przekazać wiedzę w możliwie najbardziej skomplikowany sposób aby to co robią wydawalo się trudniejsze.