@Mescuda: U mnie lokalne żule piją browary, które mają 8,6% albo z 10%. Często tez wjeżdża jakieś tyskie czy inna perła. Żubra kupują tylko zmarnowani życiem Polacy lub inna patola
@sleep_raver dokladnie, żubra to kupują janusze na promocji w biedronce w osmio lub 12stopakach, szanujący sie wiejski parobek pije tylko kuflowe albo chojraka xD
u mnie na wsi nawet żulixy nimi gardzą i pija okocima albo tyskacza
źródło: comment_ghc61bsJc6ZtVCOlsPwuK67dfv2OPjSO.jpg
Pobierzźródło: comment_GgOzGW6d8sTklQ1bt1ND3iJ2XnQrKsUI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_DmhHnAKvZoFiwTTnx36Nks0rClbkDjb5.jpg
Pobierz@Mescuda: Są z syropu glukozofruktozowego, a nie ze słodu- więc formalnie tak, to nie są piwa.