Aktywne Wpisy
_atreides +9
To, że na świecie ludzie na wzajem się torturują, gwałcą, rabują i mordują w najmniejszym stopniu nie oznacza, że Bóg nie istnieje albo że jest zły.
#wiara #religia #takaprawda
#wiara #religia #takaprawda
przemek112 +1
Mireczki, od ostatniej wymiany oleju zauważyłem że delikatnie go ubyło. Do tej pory lałem shell 10w40, co polecilibyście wlać nieco bardziej gęstego żeby chociaż trochę spowolnić branie oleju? Auto to Seat Leon 2002r. 1.6 16v + gaz. W żadne remonty silnika raczej nie planuje się bawić, bo wartość tego auta jest już znikoma więc po prostu dopóki jeździ to jeździ.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Ważyłem 112 kg i schudłem do 82 kg. Następnie powróciła #depresja i s---------e myśli o tym jakie wszystko jest bezsensowne, że po co ja to wszystko robię itd. Niektórzy od problemów uciekają w a-----l, p-------y i inne, moim "lekarstwem" na odstresowanie i polepszenie sobie humoru choćby na chwilę było w----------e jedzenia w ogromnych ilościach, więc dieta, sport i cały zdrowy tryb życia poszły się j---ć. Zalałem się do 108 kg i tyle ważę obecnie. Nie chcę mi się już nic, nie mam na nic ochoty i czuję się jak g---o. Wiem, że dobrze byłoby coś jednak ze sobą zrobić, schudnąć, poruszać się ponownie stanąć do walki... Jak pomyślę, że już miałem spoko wagę i to wszystko s----------m to czuję się jak ostatni śmieć i #przegryw. Jak się z tego podnieść? Jak wrócić do 82kg? Mirki napiszcie mi coś co sprawi, że zawalczę o siebie. Dzięki
#odchudzanie
Komentarz usunięty przez moderatora