Aktywne Wpisy
spirityfree +7
Imprezy integracyjne w korpo. Faktycznie to jest takie zło? Pytam osób, które na takich były. Zdarzyło się coś dziwnego. Mój chłopak pojechał na takie wydarzenie i od około 18 kompletnie przestał mi odpisywać. Rozumiem, że siedzenie z nosem w telefonie byłoby dziwne i absolutnie tego nie wymagałam ale tutaj kontakt urwała się całkowite. Odpisał dopiero następnego dnia. Proszę o wypowiedzi osoby, które faktycznie brały udział w takich wydarzeniach, innych proszę o nie
HlHl +40
! Wołam zainteresowanych (chyba) : @antkowa @seduc3me @chixi @bartlomiejf @KwadratowyPomidor2 @mam_klucz_do_sracza @3I_i @Wanesza @DeafSilence @piteross @Doktor_Kuin @Chappie_Loves_Mommy @000loki @Invisible22 @KrzyGon @Wejszlo @FundacjaPso-TyiKoty @mic_rys @synbozy777 @KrowiCycek @barbietiuran @Aerials @pocociteznaki666
#koty #kitku #smiesznypiesek
Staruszek to też dobre rozwiązanie :), nic chyba nie można zrobić piękniejszego niż takiego starego schronka, który siedzi już parę lat w schronisku, przygarnac I dać mu ciepły domek!
Daj znać jak już będziesz miał nowego lokatora chętnie się porozczulam :3
Koty z fundacji w miarę "szybko" znajdują dom. Gorzej z tymi z bidulcow miejskich.
Tak jak wyżej pisalem, zobaczę co zima przyniesie :)
Bo moi rodzice szukają od jakiegoś czasu ale same agencje które do chałupy chca zaglądać.
Rodzice akurat mają urlop więc u nas też w każdej chwili
Jakby co jest kuferek.