Wpis z mikrobloga

Ornstein potwiedził spore zainteresowanie Mustafim. ( ͠° ͟ل͜ ͡°)

oraz oczywiście, że Nicolas Pepe jest już w Londynie i dzisiaj przejdzie testy medyczne(już przeszedł) oraz podpisze 5 letni kontrakt, może nawet jeszcze dzisiaj potwierdzą transfer skoro już robią mu zdjęcia.

#arsenal #plotkitransferowe
  • 16
  • Odpowiedz
@notedeagle: To nie iOS, ale cały wykop, powiadomienia z tagów i nie tylko dochodzą dość późno.
@misiekmr:

szykuje się najlepsze okienko od kilkunastu lat, tylko dwóch cb brakuje

A miało być tak słabo

@misiekmr: W sumie okienko wygląda tak jak zwykle przez większość czasu uganiają się za nierealistycznymi celami i cebulują przy innych panikując w ostatnich dwóch tygodniach ostatecznie przystając na początkowe żądania klubów, dalej też nie potrafią sprzedawać:
  • Odpowiedz
@Pustulka: Kościelnego traktuje teraz na równi z rvp czy nasrim, doskonale wie że Arsenal ma problemy w defensywie i odwalił taki cyrk, jeżeli nie dostaniemy sporo zawyżonej kwoty za niego to jak dla mnie może siedzieć i kisnąć w rezerwach, on chyba zapomniał że gdyby nie Arsenal to dalej byłby nikim i nawet nikt w reprezentacji nie wiedziałby że taki piłkarz istnieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mzil:

jeżeli nie dostaniemy sporo zawyżonej kwoty za niego to jak dla mnie może siedzieć i kisnąć w rezerwach

Na pewno odejdzie, najprawdopodobniej za 4-5 mln € max.

Kościelnego traktuje teraz na równi z rvp czy nasrim, doskonale wie że Arsenal ma problemy w defensywie i odwalił taki cyrk,

Nasri nie chciał odchodzić, to klub go wypchnął siłą, bo dostał dobrą ofertę, Samir do samego końca zachowywał się profesjonalnie i dawał
  • Odpowiedz
@Pustulka: mnóstwo do poprawy, ale żeby posprzątać syf po Wengerze i Ivanie potrzeba czasu.
-Xhaka niestety jest nie do ruszenia, nad czym bardzo ubolewam. Miejmy nadzieję, że to jego ostatni sezon w klubie.
-Kolasinac wydaje mi się, że za rok będzie do ostrzału. Będzie Tierney, będzie można coś myśleć nad pozbyciem się Bośniaka.
- Ozil nie odejdzie, musimy się z tym pogodzić

Do okienka marzeń brakuje, ale to z pewnością jedne
  • Odpowiedz
-Xhaka niestety jest nie do ruszenia, nad czym bardzo ubolewam. Miejmy nadzieję, że to jego ostatni sezon w klubie.

@golonko: Liczysz na to, że tak jak we wcześniejszych latach kapitan rok po nominacji opuści klub. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak na prawdę to w tym sezonie była dobra okazja by się go pozbyć Atletico, City i Bayern szukały kogoś o podobny profilu, a Inter odstraszyło to, że
  • Odpowiedz
@Pustulka: nie życzę nikomu źle ale Pepe przypomina mi trochę Gervinho a obaj wiemy że to nie był udany romans z Arsenalem. Zwłaszcza że gość jest dosyć jednowymiarowy jak Robben i może nie mieć tego drygu jaki miał Arjen gdy przyjdzie do walki w Premier League
  • Odpowiedz
@Hypeman: obejrzałem skróty z jego występów przeciwko PSG, Marsylii i kilku innym zespołom, no cóż koło 80 mln € to on nawet nie stał, ma do poprawy dużo i musi tak jak Ozil nabrać masy mięśniowej, bo będą go przewracać z tymi 67 kg, gra podobnie do Zahy, ale ma całkiem spore szanse by zostać wtopą sezonu. ( )
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pustulka: ehh, no hazard też przychodził z Lille, konusem nie jest a dał sobie radę. Trzeba się cieszyć, że gracz pokroju pepeł przychodzi do nas, i liczyć na to, że odpali. Mam wrazenie, że nie wiadomo kogo byśmy kupili to i tak byście narzekali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rurecki: Hazard przypakował, Ozil też, obaj zaraz po pierwszym sezonie. Eden był 3 lata młodszy z lepszym sezon niż Nicolas Pepe i był lepszy pod każdy względem oprócz gry głową. Za Edena złożył ofertę każdy duży klub z Europy, tutaj np. Bayern i Liverpool zrezygnowali ze składania jakiejkolwiek. Jednak mając z przodu Aubameyanga, Lacazette i Ozila odciągających trochę od niego uwagi liczę, że zostanie drugim Piresem, a nie Gervinho.
  • Odpowiedz