Aktywne Wpisy

wrak_huopa +125
#spierdotrip Niedzielna ucieczka na mokradła. Przyjemnie chłodno, ale słonecznie. Z pięknymi widokami, zapachami i odgłosami lasu.
Bieda gulasz się gotuje, potem herbatka i będzie można poczytać książkę.
Mógłbym tu zdechnąć :)
Bieda gulasz się gotuje, potem herbatka i będzie można poczytać książkę.
Mógłbym tu zdechnąć :)
źródło: IMG-20260510-104143
Pobierz
BananowyKrol +59
Ostatnio u mnie na osiedlu było sporo włamań do piwnic.
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
źródło: IMG_2719
Pobierz

źródło: comment_88M0BTYVUEC5IUDVmnUlpZHhaqwUPey6.jpg
Pobierzźródło: comment_LBJsm2vp1sTJakHK71pw0JSrErC8U1Pf.jpg
PobierzTeraz to wrzuciłem dla jaj, bo rutek się zajął tymi wyruchanymi na BTC.
Prześwietlił Cię koniec końców? xD
W latach 90' gość miał naprawdę spore wpływy i znajomości, teraz ta jego agencja łapie byle medialny temat dla odrobiny rozgłosu. Czasami aż ciężko jest mi uwierzyć jak dzikim krajem byliśmy jeszcze nie tak dawno...
Naprawdę ciekawe ma wpisy na ten temat, poczytaj a nie pozałujesz. Widać jak to wyglądało od środka. Opisywał od pierwszego dnia jak sie u niego zatrudnił tutaj: https://steemit.com/polish/@ilodz24hd/rutkowski-slucham
Przestał juz opisywać jego historie, bo ludzie zaczęli mu gadać żeby napisał na ten temat ksiażkę i stwierdził że jak wszystko