Pytanie mirkow #agd lepiej wziąć piekarnik candy z wifi czy Electrolux z termosonda? Priorytet dla mnie to pyroliza i prowadnice, warto dopłacać za takie wynalazki? #kiciochpyta
@AloneShooter: Próbować zawsze można, napisz nam na opinie@oleole.pl co ciekawego zrobiłbyś z takim worem cebuli. Jeśli Twoja fantazja podbije nasze serca to coś pomyślimy. ;)
@AloneShooter: @Efremz i jak tam się piekarnik sprawuje? Te wszystkie bajery działają jak należy? A no i jak pokrętła? Solidnie wykonane? Coraz bardziej skłaniam się ku temu modelowi właśnie.
@gorillaz: w sumie tak naprawdę to korzystam tak jak ze starego piekarnika. wodę wlałem chyba raz, termosonda nadal w opakowaniu. Pokrętła nie są jakoś super wykonane ale chodzą płynnie i nie ma żadnych problemów z ustawieniem temperatury czy programu. Chyba najbardziej przydatne okazały się prowadnice, chodzą płynnie i nie ma problemu że chcesz wyciągnąć coś z blaszki i spada, serio fajna rzecz chociaż założenie faktycznie nie takie proste przez to
@Efremz: Czy po roku napiszesz coś więcej o piekarniku ? Jakbyś miał brać teraz zdecydowałbyś się na ten sam model? Stoję właśnie przed wyborem na rozdrożu wziąć piekarnik z funkcją którą używam (czyli żeby się nagrzewał do 200*C i starczy) czy nauczyć się gotować/piec i iść z rzeczy za które mogę dopłacić ale nie wiem czy użyje :P - Pyroliza - fajne - używałeś, faktycznie łatwo czyścić? - Para -
@Seeba: tak ogólnie jestem zadowolony. Pyrolizy nie użyłem bo w sumie jakoś jeszcze nie jest szczególnie brudny a nie chce mi się ściągać prowadnic które są największą zaletą obok nagrzewania. Termosonda cały czas w opakowaniu. Pary nie używam bo w sumie to nawet nie wiem jak, jeśli zdarzy mi się coś upiec to jakieś ciasto z gotowych paczek i tam w instrukcji tego nie uwzględniają. Sterowanie jest bardzo ok, ma
Widzę, że na X, afera zaczyna powoli przebijać się na cała europę. A na nagłówkach twarz Tuska i klub swingersów. Niedługo będzie się musiał tłumaczyć, nie tylko w Polsce.
lepiej wziąć piekarnik candy z wifi czy Electrolux z termosonda? Priorytet dla mnie to pyroliza i prowadnice, warto dopłacać za takie wynalazki? #kiciochpyta
Napisz do nas na opinie@oleole.pl, mamy coś dla Ciebie. :)
@AloneShooter: Dziękujemy za pomoc.
źródło: comment_kQzay0FMvBqPlcLgeR9RiKMY6UhWRkoF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_3G60VUCVEK9Pjh66RYe4BjbFAockWKYM.jpg
PobierzCoraz bardziej skłaniam się ku temu modelowi właśnie.
Dzięki z góry :)
Stoję właśnie przed wyborem na rozdrożu wziąć piekarnik z funkcją którą używam (czyli żeby się nagrzewał do 200*C i starczy) czy nauczyć się gotować/piec i iść z rzeczy za które mogę dopłacić ale nie wiem czy użyje :P
- Pyroliza - fajne - używałeś, faktycznie łatwo czyścić?
- Para -