Aktywne Wpisy
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
vulfpeck +339
Ostatnio się chwaliłem że lecę zobaczyć siedem kontynentów, to dziś raportuję, że dotarłem do podróżniczego el Dorado, czyli Road 66! Przez ostatni tydzień udało się też zobaczyć najważniejsze miejsca w Nowym Jorku, wodospad Niagara, Toronto, a także Los Angeles i Joshua National Park. Mogę więc z czystym sumieniem odhaczyć Amerykę Północną i tym samym ogłosić że byłem na wszystkich kontynentach świata!
Dziś meldujemy się w Las Vegas, gdzie przez 2 dni będziemy pomnażać nasz budżet na tą podróż ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzymajcie kciuki i bawcie się dobrze w Polsce i gdziekolwiek Was poniosło!
#podroze #usa #chwalesie #wygryw #dziendobry
Ale najpierw muszę skończyć poprzedni z Europą :)
Komentarz usunięty przez autora
Przyjemnej pdróży :)
@DominoQ: to może być mały problem bo na ziemii jest ich tylko 6
@DominoQ: Co za magiczny sposób? Ktoś was za to nienawidzi?